Visszavettem a cipővásárlásból, hogy legyen miből szépülni

Bevallom, hogy manapság egyre inkább arra gyanakszom, hogy valamilyen cipővásárlási kényszerben szenvedem. Vagy titkon minden nő így érez? Mindenesetre mostanában tényleg sokat költöttem cipőkre, de innnetől ennek vége. Találtam egy még fontosabb dolgot, amire még egy kis pénzt gyűjtenem kell, és ha már ennyi cipőt felalmoztam, akkor egy darabig a cipővásárlás költségeivel úgysem kell számolnom. Ez, amire gyűjtök, pedig nem más, mint a fülplasztika. Igen, tudom: “Fogadjuk el magunkat úgy, ahogyan vagyunk!” “A külső nem olyan fontos!” stb. Azonban engem mindig is zavart, hogy elálló füleim vannak, de egészen eddig féltem kés alá feküdni. Aztán az egyik ismerősöm említete meg Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész nevét, így fogtam magam és rákerestem a neten a magánrendelésére, így jutottam el a https://plasztika.info.hu oldalra.

Nem kellett sokat keresnem és megtaláltam a fülplasztikával foglalkozó aloldalt, ahol nemcsak két szóban jellemezték a beavatkozást és írták meg az árát, hanem részletesen taglalták azt is, hogy milyen rendellenességek vannak, milyen mellékhatásai lehetnek a beavatkozásnak és milyen korai és késő szövődményekkel számolhatunk. Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész szakérelméről is megbizonyosodhattam az oldalon, hiszen vette a fáradtságot és írt egy kicsit részletesebb bemutatkozást. Az is mindenképpen pozitív volt, hogy van lehetőség telefonon vagy e-mailben további kérdéseket feltenni, illetve a konzultációs űrlap kitöltésével személyes konzultációra is időpontot kérni.

Mivel az ismerősöm is jókat mesélt, illetve a honlapon is pozitív véleményekkel találkoztam, nem haboztam élni ezekkel a lehetőségekkel, hogy a jövőben végül Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész személyében egy profi végezzhesse el a fülkorrekcióm.