A fürdőszobába is bemehetek cipővel, akkor sem lesz baja a burkolatnak!

Nem véletlenül nem vagyunk otthon cipőben. Egy magassarkú össze tudja karcolni a parkettát, koszt viszünk fel vele a szőnyegre, egyáltalán nem higiénikus és nem is kényelmes.

Szeretem egyben látni az öltözékemet, mikor elmegyek valahova, és az öltözéknek természetesen a cipő is a részét képezi, ezért szeretném azt is látni, hogy hogyan néz ki egy öltözet a kiválasztott cipőmmel.

Egész alakos tükör, amiben tetőtől talpig látom magamat, viszont csak a fürdőszobánkban van, ezért mindig oda kell bemennem, ha látni egész alakosan szeretném megnézni magamat. Viszont, sajnos bármennyire is tisztítom a cipőimet, azzal, hogy mindig bementem a fürdőbe velük, sajnos elintéztem a fugát. Nem is maga a csempe ment tönkre, habnem sajnos koszos lett közte a fuga és elszíneződött. Hiába igyekeztem kitisztítani, nem sikerült, és nagyon időigényes volt, ezért úgy döntöttem, hogy valami cipő-barátabb megoldást keresek.

A furdoszobaotletek.hu oldalon nézelődtem, és ott találkoztam azzal a megoldással, hogy esetleg járólapot is tehetnék a padlóra. Persze, teljesen egyértelműnek hangzik, de gyerekkoromban a fürdőszobánkban a padló is ki volt csempézve, így mikor csináltuk a fürdőt, eszembe sem jutott, hogy esetleg más megoldás után nézzek.

A furdoszobaotletek.hu oldalon viszont sok minden hasznos információt lehet olvasni a fürdőszoba felújítással kapcsolatban, a csempékről, járólapokról és a bútorokról is.

Mivel úgy ítéltem meg, hogy sokkal könnyebb lesz tisztítani a járólapot, már be is ütemeztem ezt, és nemsokára bele fogok kezdeni a fürdőszoba felújításába, ebben pedig a furdoszobaotletek.hu oldal lesz a segítségemre a jó tippekkel.