Cipő vásárlás után jött a meglepetés: nem működött a gáztűzhely

Ugyan vásárolni nem szeretek, de a cipők ez alól kivételt képeznek. Ha cipőt kell venni, akkor arra bármikor vevő vagyok, és még szívesen próbálgatom is őket, még akkor is ha egyébként célzottan nem cipő vásárlás a célom. Legutóbbi szelektálásnál tűnt csak fel, hogy rengeteg cipőm van, majdnem 20 pár – persze ebbe beletartozik az összes szezonális darab is – és ezek nagy részét nem is igazán hordom, maximum alkalmanként. De ez nem akadályoz meg abban, hogy online nézegessem órákig a cipőket, sőt még abban sem, hogy továbbiakat vásároljak.

Persze igyekszem visszafogni magam, de ez nem mindig sikerül, különösen ha az egyik barátnőmmel – Szandival – megyünk vásárolni, mert mindig rábeszél, hogy vegyem meg azt a cipőt, ami nagyon megtetszik. Pár héttel ezelőtt is így történt. Utána viszont meghívott magához vacsorázni, ha már elköltöttem a pénzem cipőre, akkor legalább ezen spóroljak. Ilyen egy igazi jó barátnő nem?

Ezzel azonban akadt egy kis bökkenő: amikor elkezdtünk volna főzni, akkor vettük észre, hogy nem tudjuk bekapcsolni a gáztűzhelyt, és mint utánanéztünk, a fürdőszobában sem működött a bojler. De Szandi nem esett kétségbe, mondta is, hogy van egy szuper szakemberekből álló cég, akik Budapesten és Pest megyén belül bármikor hívhatók, és gyorsan ki is mennek, általában egy órán belül igyekeznek kiérni a helyszínre.

Ez a cégnek a weboldala egyébként: vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles. Amit én is elmentettem magamnak, mert a gázszerelés mellett foglalkoznak még dugulás elhárítással és vízvezetékek szerelésével is, és nem ismertem korábban megfelelő és mindenekelőtt megbízható szakembert az ilyen munkák elvégzéséhez. De ezekről a tulajdonságokról személyesen is meggyőződhettem.

De visszatérve: nem csak a gyors kiszállás volt számunkra nagyon előnyös, hanem az is, hogy 0-24-ben hívhatók. És mivel már igencsak túl voltunk a szokásos munkaidőn, ráadásul még hétvége is volt, azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy óriási szerencsénk volt azzal, hogy Szandi korábban rátalált a weboldalukra.

Úgyhogy nem is teketóriáztunk sokat fel is hívta őket Szandi, és azt mondta, hogy már a telefonban is nagyon készségesek voltak, megkérdezték mi a baj, történt-e valami ami befolyásolhatta a probléma felbukkanását, szóval tényleg alaposan kikérdezték. És igazából ők már ebből nagyjából meg is tudták mondani, hogy vajon mi lehet a baj, és úgy is készültek.

Egyébként csak a telefonhívás során dőlt el, hogy végül megkéri a szakembereket, hogy jöjjenek házhoz, mert kezdetben csak az ingyenes tanácsadás miatt hívta fel őket – mert ilyen is van a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles – nál – hátha csak egy kapcsolót kell megnyomni és hasonlók, mert ezt mi is meg tudtuk volna csinálni, és nem akarta rabolni senki idejét sem ilyen apróságokkal.

Egyébként gázkészülékek szerelésével is foglalkoznak a szakemberek, úgyhogy Szandi azt is megnézette velük, mert elő szoktak fordulni furcsaságok a bojlerrel.

Bár amikor kiérkeztek én épp boltban voltam, de Szandik elmesélte utólag, hogy nagyon elégedett volt a szakemberekkel, nagyon kedvesek is voltak, és valóban kiérkeztek az ígért idő alatt.