A napelem pályázatok 2020-ban is elérhetőek

Nemrég nagyon rákattantam a napelem pályázatok témakörre. Sok cikket és tájékoztatót elolvastam a témában, és igazán fellelkesültem ettől. Komolyan mondom, többet foglalkoztam a témával mint a cipő készletem frissítésével az utóbbi időben! Persze tőlem egy ilyen kijelentést mindig fenntartással kell kezelni, hiszen imádom a cipőket. Egyszer biztosan ez fogja a vesztemet okozni, de nem tudok úgy elmenni egy cipőbolt mellett, hogy ne nézzek rá legalább egyszer a kirakatra. Az esetek többségében pedig be is megyek a boltba, és felpróbálom a lábbeliket…

A jelenlegi, koronavírus járványhelyzetre való tekintettel persze én is betartom az előírásokat, és nem megyek ki. Önkéntes karanténba vonultam, ezt persze nehezen viselem, hiszen így a szokásos cipőbolt látogatások is elmaradnak. Szerencsére a XXI. században azonban ez nem okozhat gondot, hiszen gyakorlatilag minden hozzáférhető online. Ráadásul így lett egy kis időm utána olvasni a napelem pályázatoknak is.

Persze csalódottan vettem észre, hogy a magánszemélyeknek szóló pályázat olyan népszerűen bizonyult, hogy gyakorlatilag elfogyott rá a keret, és már nem lehet ebben a konstrukcióban igényelni. Napelem pályázatok 2020-ban, amikkel egyszerűbb lesz a befektetés? Hol találok ezek után ilyeneket? Szerencsére kevésbé bizonyult lehetetlen küldetésnek mindez, mint hittem. 2020-ban is viszonylag sok lehetőség áll a rendelkezésünkre, csak meg kell találni a kiskapukat. Például van lehetőség 0%-os hitelt is felvenni. Így gyakorlatilag úgy járunk, mintha egy barátunk megelőlegezte volna nekünk a befektetésünket, de a kamatot nem kell megfizetni. Sőt, vállalkozások is pályázhatnak, ezért lehet, hogy ráveszem a férjemet, nézzünk szét az ő vállalkozásán keresztül. Napelem pályázatok 2020-ban, amikkel egyszerűbb lesz a befektetés – vigyázat, jövök!