A drága cipők és a legújabb telefonok a két szenvedélyem

Mint divatrajongó és cipőimádó, a különleges designer cipőknek különleges helye van a szívemben. Évek óta rajongok a különböző divatházak által tervezett lábbelikért, és rengeteg érzelmi kötődésem van hozzájuk. Az első és talán legfontosabb ok, amiért szeretem a designer cipőket, az a minőség, és ettől nem tudom elválasztani az egyediséget sem. Ezek a cipők általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és azok a tervezők, akik megálmodják őket, nagyon sok időt és energiát fektetnek a részletekbe. Ez azt jelenti, hogy ha egy ilyen cipőt veszek meg, akkor tudom, hogy olyan darabot kaptam, amely tartós és hosszú ideig szép marad. Azonban ezeknek a lábbeliknek még sokkal több értéke van számomra, mint a minőség. Sokan azt gondolják, hogy a divat csak felületesség és hiúság, de én úgy vélem, hogy a divat és a cipők olyan dolgok, amelyek segítenek kifejezni magunkat és az egyéniségünket. Amikor felveszek egy olyan cipőt, amelynek a tervezője sok kreatív energiát fektetett abba, hogy igazán különleges legyen, akkor én is különlegesnek érzem magam. Ez az érzés nagyon fontos számomra, és a designer cipők lehetővé teszik számomra, hogy ezt az érzést átéljem. Az érzelmi kötődésem a cipőkhöz és a divathoz nem csak az egyéniségem kifejezésével kapcsolatos. Számomra a cipők és a divat azért is fontosak, mert lehetővé teszik, hogy megmutathassam a kreatív oldalam. Az öltözködésem segít abban, hogy a hangulatomnak megfelelően variáljak az outfitjeim összeállításánál, és a cipőknek, illetve egyéb kiegészítőknek fontos szerepük van ebben. Az, hogy milyen cipőt és milyen darabokat választok, nagyban befolyásolja az öltözékem hangulatát és stílusát, és így lehetőségem van arra, hogy mindig változatos és kreatív legyen a megjelenésem. A cipő már tud egy olyan statement darab lenni, ami köré már nem kellenek nagy ékszerek vagy feltűnő ruhák – annál elegánsabb lesz az összhatás, minél kevesebb hangsúlyos, egyedibb darab van rajtunk. Legalábbis szerintem. Nem a nagy márkajelzés számít, sőt…

Az, hogy milyen telefonom van, nem kevésbé fontos számomra. Annak, akinek az az egyik munkaeszköze (plusz például a fényképezőgépe és fő kommunikációs eszköze), mint ahogyan nekem is, az nagyon is jól tudhatja, hogy mennyire fontos például az, hogy milyen gyorsan tud dolgozni egy-egy, mobilokkal foglalkozó szerviz. Ezért is örültem meg nagyon annak, amikor a munkatársnőm ajánlott egyet a közeli plázában, ahol kifejezetten hamar kész vannak a kisebb javításokkal, mint például a kijelzőcsere, amikor gyorssegélyre volt szükségem az okostelefonom ügyében. Ha “telefon szerviz budapest” a keresőkifejezés, akkor én csak őket ajánlom! Szerintem nincs még egy hozzájuk fogható telefon szerviz budapesten, ami a hét minden egyes napján nyitva tart (ráadásul majdnem egész nap), és ráadásul még az is elmondható róluk, hogy a lehető legtöbb alkatrészt tartják készleten annak érdekében, hogy a leghamarabb visszakerülhessenek a készülékek a tulajdonosokhoz.

Na de akkor ha már itt vagyunk, részletesebben is elmesélném, hogy milyen volt ez a telefon szerviz budapest egyik központi helyén, egy bevásárlóközpontban. Szerencsém volt először is, hogy a hét minden napján tudják a kedves ügyfeleket fogadni. Ők maguk is nagyon kedvesek, és igencsak tapasztaltak a különféle okoseszközök javítását illetően. Először is azt ajánlom mindenkinek, aki épp telefon szerviz budapesti keresésben van, hogy nézze meg az lcdfix.hu weboldalt, ugyanis ott tényleg rengeteg info elérhető. Mivel nagy világmárkák készülékeit vállalják javításra, kijelzőcserére, ezért kifejezetten esélyes az, hogy a te típusod is épp köztük van. Azért nézz rá az oldalon belül, biztos, ami biztos: akár Apple, akár Samsung, vagy a feltörekvő Xiaomi birtokosok táborát erősíted, valószínűleg nyert ügyed van a pontos típust illetően is, emellett még Huawei telefonokat is vállalnak. Ha már a weboldalon vagy, és végigböngészted a típusokat, meggyőződve arról, hogy a tiéd is köztük van, akkor érdemes utánaolvasni a garanciával kapcsolatos dolgoknak is. Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy milyen minőségű alkatrészekkel dolgoznak, ezt a részt különösen ajánlom átolvasásra. Nem erőltetik rá az ügyfélre ugyanis, hogy feltétlen a magasabb árkategóriát képviselő, gyári alkatrészekkel kell a telefon javítását véghez vinni. Megfelelő lehet egy alacsonyabb árú, utángyártott alkatrész is, de aki nem járatos az ezek közti különbségekben, a különféle kategóriák jellemzőiben, annak nagyon szívesen elmagyarázzák személyesen a különféle előnyöket, és persze a hátrányokat is. Abszolút rendben van az, ha valaki kisebb összeget szánt egy javításra, és ő akkor az utángyártottat választja – azt vallják, hogy ők csak felkínálják az opciókat, amellett, hogy tájékoztatnak és edukálnak, de végül mindig az ügyfél lesz az, aki bizony dönteni fog. Szerintem ez egy nagyon korrekt hozzáállás, én végig azt éreztem rajtuk, hogy nekik tényleg az a fontos, hogy rendesen el legyen végezve az a munka, és hogy elégedetten távozzak. Úgy gondolom, hogy nem talál sokat ilyen szervizből az ember: márkafüggetlen gyorsszerviz, ahol egy kávé elfogyasztásának ideje alatt, vagy egy gyors boltlátogatás idejével vetekedve javítják meg a készüléked! Nem hiszem, hogy van sok olyan ajánlat a piacon, ami ennél ütősebb lenne – egy új visszatérő ügyfelet máris szereztek maguknak! Persze az lenne a legjobb, hogy ha lehetséges, akkor nem a közeljövőben lenne újra ilyen szervizelésre szükségem, de ha mégis úgy alakul, akkor legalább tudom, hogy biztos kezekben lesz a készülékem!

Azért gondoljunk csak bele: mekkora dolog már az, például egy iPhone készülék esetében, hogy egy órán belül hátlapi kamerát vagy home gombot cserélnek? Szerintem ez igenis egy extra szolgáltatás, és ahhoz képest pedig nagyon jó árakon dolgoznak. Előre féltem pedig, hogy kisebb vagyont fogok majd otthagyni, már csak a gyorsaság miatt is, de nem lett igazam. Pedig megmondom őszintén, ez olyan profi munka, hogy simán elkérhetnének érte többet, de céljuk az, hogy sokak számára elérhető legyen a szervizelés. Így pedig bátran merem őket ajánlani másnak is, nem pusztán a profi szolgáltatás, hanem a kifejezetten pénztárcabarát árak miatt is. Ez igenis egy fontos szempont, hiszen sokan lehetnek olyan helyzetben, hogy váratlanul éri őket egy szükséges, sőt, halaszthatatlan javítás, és ilyenkor aztán egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire mélyen kell a zsebébe nyúlnia az embernek. Szóval valahol bízom abban is, hogy így, ezen a kis bejegyzésen keresztül több emberhez is eljut az én pozitív tapasztalatom és ajánlásom, és valakinek még jól fog jönni az információ, ha a fővárosban keres szervizt. Remélem, hogy tudtam segíteni, és tényleg bízom abban, hogy nem lesz szükségem egyhamar újra a szolgáltatásukra – de ha mégis, akkor pedig egyértelmű, hogy a lehető legjobb helyre kerül a javításra váró készülékem arra a röpke egy órára.