Pár új cipő helyett fagylaltkészítő gép?

Az elmúlt időszakban elég sok cipőt vásároltam a neten, de ez nem akadályozhatott meg abban, hogy ma is körülnézzek, hátha elkerülte egy csodapát a figyelmemet.

De hát mit tehet az ember lánya, ha egyszer ilyenkor dobják piacra a legszebb tervezői darabokat? Mindenkinek van egy hobbija, nekem pedig a netes cipővásárlás.

Egyébként is jön a nyár és fel kell, hogy frissítsem a lábbeliket.

Imádok a cipők között válogatni és a weblapok oldalsávjai mindig újabb és újabb szuper helyekre vezetnek át. Az ezredek kattintás után igazából már tudni sem szoktam, hogyan tévedtem át a cipőkről a fehérjeporokra vagy a papagáj magokra, de úgy gondolom ezzel is csak tágítom látókörömet.

Ha mindig mindennek utznaolvasok, akkor csak tájékozottabb leszek. Utána pedig jutalomként egy pár cipő kijár…

Ez ma is hasonlóan történt, amikor a cipők helyett egyszer csak egy rdealer nevű oldalon találtam magamat. 

Ez a dolog eléggé kiesik a komfortzónámon, úgyhogy óvatosan körbenéztem az oldalukon.

A főoldalon rögtön az akciós termékek vannak, úgyhogy máris szimpatikus az oldal.

Lejjebb görgetve pedig a népszerű termékeket találtam.

Legalul pedig a blogjukat tudtam elérni. Itt találtam cikkeket olyan témákban, mint a pizzakemence választási stratégia, vagy egy bizonyos fagylaltvitrinről cikk, de bejegyzés van a vákuumcsomagoló módszerekről vagy épp az ipari mosogatógép vásárlásról.Ezek elolvasása után már nem éreztem annyira távolinak a témát így utánajártam mi is az rdealer valójában.

Az rdealer egy családi vállalkozás, ami több mint 20 éve van a piacon. A vendéglátóipari kis- és nagykereskedelmi gépek árusításával foglalkozik a magyar piacon. Tapolcai székhellyel rendelkeznek, de ott két telephelyük is van, rajtuk raktár és bemutatóterem.

Nyitvatartásuk szerint személyesen és az ügyfélszolgálaton hétköznaponként reggel 8 és délután 4 között elérhetőek. De e-mailt vagy az erre létrehozott webes felületen bármikor írhatnak nekik az érdeklődők.

De miket is árusítanak?

Használt és teljesen új vendéglátóiparhoz kapcsolódó gépeket. És mindegyikre garanciát is vállalnak!

Új termékek esetén egy év, míg használt cikk esetén 3 hónapot vállalnak.

A termékek kategóriáit illetően elég széles skálán mozognak, mert nagyjából bármely munkafolyamathoz árusítanak gépeket, ami a vendéglátáshoz kötődik. 

Az előkészítési fázistól kezdve, az italkészítésen át, a sütés és főzéshez kapcsolódó gépek mellett, a csomagolást segítő felszerelésig valóban minden fellelhető. És ez még nem a teljes lista!

rdealer

Bármely kategóriára rákattintva újabb alkategóriákkal gazdagodik a felsorolás, amikre szintén rá lehet szűrni külön-külön vagy akár többet is egyszerre megjelölve. 

Ezen felül szűkíthetjük a találati listát akár márka, állapot vagy a költségkeretünk minimalizálásával, esetleg maximalizálásával.

A kapott listán már csak a preferált termékek fognak megjelenni képpel, az adott termék elnevezésével, árával és egy rövid ismertetővel.

Az árakat illetően nettó forintos árakat láthatunk, de ezt cserélhetjük 2 kattintással euróra is, ha éppen aszerint van a költségvetésünk.

Ha az egyik termék szimpatikussá válik-e sok rá kell kattintanunk és rögtön több képet is megtekinthetünk róla egy bővebb leírással együtt.

Ezek az ismertetők rendszerint tartalmazzák a fontosabb műszaki paramétereket, a termék állapotát, a garancia mértékét és az elérhetőségét.

Amennyiben további gondolkodási időre van szükségünk vásárlást megelőzően, úgy menthetjük a gépet a kedvencek közé a már megszokott szívecskével.

Vásárlás esetén pedig csak a bevásárlókocsira kell kattintani, hogy az összes rdealer elérhetőséghez hozzájussunk.

A kedvenc kategóriám a fagylalthoz kapcsolódik az rdealer oldalán és ha nem költöttem volna el az összes pénzemet megint cipőkre, akkor biztosan vásárolnék egyet otthonra.