Férjjel cipőt vásárolni menni, veszélyes dolog.

Mi nők néha lekövetünk olyan hibákat, hogy a férjeinket magunkkal visszük, amikor esetleg cipőt megyünk vásárolni. Mi nő szeretjük a cipőket legyen az sport, vagy elegánsabb cipő. Hiszen minden szettünkhöz külön hozzá illő cipő dukál. Ezzel szerintem minden férfinek meg kell barátkoznia, hogy a nők beszabadulnak egy cipős boltba, akkor onnan nagy valószínűséggel nem távoznak üres kézzel, mindenképpen lesz náluk egy cipő, vagy csizma, vagy egy kis balerina. Kár is lenne hadakozni a nőkkel, hogyha meglátunk egy cipőt, az felér egy szerelemmel és a beteljesületlen szerelmet nem szeretjük, ezért megvesszük a cipőt, hogy egymásáé legyünk. A cipő egy hirtelen jövő szerelem, ami ellen tenni nem tudunk, de nem is akarunk, ezt sajnos vagy nem sajnos a férfiaknak el kell fogadniuk.

Ahogy a nők sem tudnak tenni az ellen, hogy a férfiak különböző műszaki dolgokat vásároljanak. most is, hogy a férjem kint megvárt engem a cipős bolton kívül, rögvest elkezdett netezni, és ahogyan kijöttem a vásárlásból, elmondta, hogy milyen ötlete támadt. Ahogy netezen rátalált egy remek cégre, akik napelem rendszer kivitelezésével, beüzemelésével foglalkoznak. ÉS most ő azt találta ki, mert annyira szimpatikus a cég, a honlapja profi módon megszerkesztett, hogy mi márpedig napelem rendszerre állunk át. Amit én első és második körben is tudok támogatni, hiszen a környezettudatosság nekem is fontos, hogy hogyan lehet megóvni a Földet, és nem mellesleg az is szem előtt tartandó, hogy a mostani befektetésünk egy pár éven belül biztosan megtérül, és a megtérülés után már nem lesz költsége az energiaigényünknek, mely a családi kasszát igen jó irányban fogja érinteni.

Tehát a férjem elmondta, hogy ő márpedig rá fog kérdezni a napelem rendszerek ára itt ezen cégnél mennyibe is kerül. Tehát árajánlatot fog kérni, arra vonatkozóan, hogy hány négyzetméter a lakásunk és hogy mit szeretne, mennyi kW teljesítményű napelem rendszer lenne elég a családi fogyasztáshoz.

A napelem rendszerek ár kategóriában számos árajánlatot kérhetett volna, de az ő számára annyira megtetszett a cég, az, hogy korrektül fogalmaznak, egyszerű érthető formában, hogy minden érdeklődő és leendő partnerük számára világosan egyértelmű legyen, hogy melyik napelemet, miért ajánlották. Nagy szakmai tapasztalatuk van, ez a férjemnél elsődleges volt abban, hogy őket választotta, hiszen, hogy ha számos kis pozitív beszámoló szerepel a cég eddig elvégzett munkáiról, melyek mind elismerően hatnak, akkor itt nincs is több kérdés, hogy a legjobb céggel készül megrendelést kötni.

Amikor megérkezett tőlük az árajánlat, ez be is bizonyosodott, hogy ár érték arányban márpedig a férjem meg fogja rendeli a napelem rendszert ettől a cégtől, annyira korrekt ajánlat volt, hogy már a visszaigazolásunk után alig várta, hogy mikor hívják őt, hogy érkeznének a napelem rendszert leszállítani és felszerelni, beüzemelni. Amikor pedig megkapta a hívást, akkor derült ki számára végérvényesen, hogy jól választott, hiszen annyira közreműködők és mindenben alkalmazkodó volt a cég, hogy akkor jönnek, amikor a férjemnek a legmegfelelőbb, hozzá igazodnak. A férjem nem is késlekedett tovább a lehető legkorábbi időpontot mondta, ami a cégnek is megfelelt. A felszerelés és a beüzemelés annyira flottul és acélosan ment, hogy a férjem az egyik csodálatból a másikba esett. A szakemberek minden mozzanata a hozzáértésről tanúskodott, amit jó volt látni. A férjem azóta minden barátunknak azt mesélni, hogy milyen jól választott napelem rendszert forgalmazó céget.