Ha neked is fontosak a klíma árak, akkor itt a helyed!

Ha van valaki, aki szereti a cipőket, hát akkor az én vagyok. Régebben nem igazán érdekelt, hogy hogy néz ki a cipőm. Mármint nyilván, az feltétel volt, hogy tetsszen, de nem foglalkoztam ezzel különösebben. Ahogy az sem érdekelt, ha hamar tönkrement, vagy levált a talpa. Sőt, egy olyan darabnak tartottam, amire azt gondoltam, hogy butaság több tízezer forintot kiadni. De azóta eltelt jó pár év, és gyökeresen megváltoztam ezen a téren. Már sokkal jobban szeretem a különleges darabokat, és sajnos – vagy nem sajnos -, ha nagyon megtetszik egy drágább darab, akkor bizony nem tudom megállni, hogy ne vegyem meg. Persze mindig megadom az esélyét annak, hogy ne költsek sokat egy cipőre, mert általában alszom rá egyet, de ha beleszeretek egy lábbelibe, akkor bizony annak csak egy vége lehet. Azért ne higgye azt senki, hogy százezreket költök cipőre, és rendszeresen, mert nem igaz, ezek ritka alkalmak, de akkor nem igazán fontos, hogy 10 vagy 50 ezer egy cipő. Bezzeg a barátnőm, ő szörnyen tudatosan vásárol mindent, nála nincs ilyen, hogy nem számít az ár. Mindig mindent legalább hatszor végiggondol, mielőtt cselekedne, vagy vásárolna.

Éppen ezért jutott el még csak most oda, hogy klímát vásároljon a lakásába, pedig már egy teljes éve is van annak, hogy eszébe jutott ez az ötlet, de kicsit aggódott a költségek miatt – ugye itt jött be a tudatosság. Nem csak a cipő, de a klíma árak is nagyon fontosak neki, ezért is volt ilyen megfontolt.

Ennek tükrében kezdett el keresgélni, vagyis a klíma árak alapján szelektálta a választékot, és így találta meg a shop.klimaglobal.hu webshopját.

klíma árak

Ő nagyon szereti az LG termékeit, a tévéje is ilyen márkájú, így amikor meglátta, hogy LG klímákat is meg lehet vásárolni, azonnal rákattintott, nem is volt kérdés, hogy ezek közül fogja kiválasztani a megfelelőt. Hét oldalnyi LG klímát talált, és végig is nézte az összeset.

Egy oldalfali klímára esett a választása, ami 2,5 kW-os teljesítménnyel bír, és a nevéből kiindulva egy nagyon halk készülékről van szó. A termék pontos neve ugyanis LG Silence Plus, aminek van egy beltéri és egy kültéri egysége is.

Az LG klíma árak egyébként elég változóak, természetesen attól függően változnak, hogy milyen típusú klímát választunk. Vannak egészen olcsónak mondható darabok is – a barátnőm is 225.250 forintért vásárolta -, de van olyan is, ami meghaladja az egymillió forintot. Bár ez egy osztódobozos kültéri egység.

Egyébként van egy külön menüpont, ahol az akciós légkondicionálókat lehet megnézni, és természetesen megvásárolni, és elég jók az itt feltüntetett klíma árak, mert vannak olyan darabok, amikhez akár 40.000 forint kedvezménnyel is hozzá lehet jutni.

A cég irodája Mosonmagyaróváron található, ahol akár személyesen is fel lehet őket keresni, de ha valakinek így nehezen elérhetők, akkor természetesen telefonon és e-mailben is van lehetőség érdeklődni. De, ha azonnali választ szeretnénk kapni a kérdéseinkre, akkor chaten keresztül is lehet nekik írni. A barátnőm is kipróbálta, vagyis így érdeklődött, és személyesen a cég ügyvezetője válaszolta meg a kérdéseit.

De van még egy lehetőség is: ha sikerült kiválasztani a megfelelő klímát, akkor célzottan lehet ajánlatot kérni rá. Ezt egy pár mezős űrlap kitöltésével lehet megtenni, és mindössze egy-két személyes adatot kell megadni, és kötelező egy rövid üzenetet írni, hiszen fontos, hogy pontosan tudják, miről van szó, mert csak úgy tudnak kellőképpen segíteni.

Úgyhogy a barátnőm teljesen fölöslegesen aggódott a klíma árak miatt, mert teljesen meg volt elégedve velük, persze azt azért hozzátette, hogy megérte az egy év várakozást és gondolkozást.