Székhelyszolgáltatót kerestem budapesti cipőboltomhoz

Már gyerekként éltem-haltam a nőies magassarkú lábbelikért

Édesanyám mindig óva intett attól, hogy a divattal foglalkozzam, pedig már kislányként is nagyon érdekelt minden, ami az öltözködéssel kapcsolatos. Elsősorban a szép magassarkú cipőkért voltam oda, anyukám összes otthoni darabját felpróbáltam. Később pedig, amikor már nekem is lehetett igazi magassarkú cipőm, majd szétvetette a keblem a büszkeség. Azóta is nagyon vonzódom a cipőkhöz, így amikor elvégeztem a főiskolát, furcsa ötlettel álltam elő. Közöltem ugyanis a szüleimmel, hogy márpedig én cipőboltot szeretnék nyitni. Kissé elkerekedett ugyan a szemük, de hát hagyták, hadd csináljam, amihez kedvem van, hadd találjam meg az utam. Így aztán gondos tervezés után végül elérkeztem a cégalapításhoz, de ezen a ponton éreztem, hogy segítségre szorulok.

Egy tízes skálán mekkora őrültség, ha cipőboltot nyitok?

Nem volt ugyanis olyan cím, ahová jó szívvel bejelentettem volna a cégemet. Egy ismerősömtől hallottam, hogy a székhelyszolgáltatás megoldást tud nyújtani az ilyen jellegű problémára, és ez felkeltette az érdeklődésemet. Ezért elkezdtem keresgélni székhelyszolgáltató Budapest területén kulcsszóval az interneten, és egyhamar rátaláltam a szekhelyszolgaltatas24.hu felületére. Ahogy elkezdtem böngészni az oldalt, egyre nagyobb lett a mosoly az arcomon, azt éreztem ugyanis, hogy megtaláltam, amit kerestem. Az oldalon úgy nézett ki, megoldást találok a problémámra. A csapat ugyanis Budapesten is biztosított székhelyszolgáltatást, méghozzá igen kedvező feltételekkel. Hat hónap szolgáltatás ára pusztán 29.900 Ft-ba került, amelyhez most plusz egy hónapot ajándékba adtak!

székhelyszolgáltató budapest
Székhelyszolgáltató Budapest területén: ennek segítségével jelentettem be a cipőboltomat is!!

Székhelyszolgáltató Budapesten – így igazoltam le a vállalkozásom címét

De mit is tud ez a székhelyszolgáltató Budapesten? Először is, ad egy olyan budapesti címet, ahová a vállalkozásodat be tudod jelenteni. Így egy csomó költséget megspórolhatsz például az irodabérlésen, hiszen nem szükséges feleslegesen irodát fenntartanod a vállalkozásod száméra, ha nem használnád. Az építményadó fizetésétől is megkímél – erre akkor van szükség, ha a saját lakcímedre jelented be az új cégedet. És ez még nem minden! Az ügyintézés teljességgel megoldható online, és ha esetleg nem rendelkeznél ügyvéddel, a szekhelyszolgaltatás24.hu csapata ingyen biztosítja a részedre! A befogadó nyilatkozatot pedig akár egy órán belül is elkészítik a számodra.

És mi történik szerződéskötés után? A székhelyszolgáltató Budapest területén ezt követően sem engedi el a kezed! A cégbejegyzés és a cég rögzítése után ugyanis a székhelyszolgáltató a választott budapesti címen először is kihelyezi a cégtábládat, a jogszabályoknak megfelelően. Ha esetleg hatósági ügyekben kellene eljárni, akkor is képviseli az ügyedet. Sőt! Ha tárgyaláshoz ideiglenesen tárgyalót kell biztosítani, az is megoldható a részükről. Ezen felül a mindennapi ügyek intézését is sokkal kényelmesebbé teszik neked. Ugyanis figyelik és átveszik a napi postát, amelyet beszkennelnek és el is küldenek neked. A leveleket elektronikus úton 2 órán belül továbbítják, az eredeti példányokat pedig havonta egyszer. Sőt! A leveleidet digitálisan archiválva is megőrzik, hogy később is előkereshetők legyenek a levelek.

Nem gondoltam volna, hogy a székhelyszolgáltató Budapesten belül ilyen gyorsan meg lesz, engem ugyanis teljességgel meggyőzött, amit a szekhelyszolgaltato24.hu oldalán olvastam. Kérdés esetén készséggel fogadják az ügyfelek megkereséseit a honlapon feltüntetett telefonszámokon is, velem is nagyon segítőkészen bántak. Mindezen felül pedig a honlap végére görgetve számos hasznos cikket is olvashatunk a témában, ami még inkább segíti, hogy minél jobban megalapozott döntést tudjunk hozni! Biztos vagyok benne, hogy Budapesten ők a legjobb székhelyszolgáltató – ti kivel álltok kapcsolatban?