Fotózáshoz elengedhetetlen egy szép cipő

Ritkán szoktam fotózásokra járni, viszont amikor kismama fotózás ötletek után keresgéltem, akkor rátaláltam Szoboszlai Kriszti fotós műveire.

Több fajta fotózást is vállal és ezek közül a kismama fotózás ötletek szerintem kiemelkedők nála. Egyedi, stílusos és nagyon szép képeket készít. Amikor először megláttam az általa készített képeket, akkor eldöntöttem, hogy mindenképp szeretnék ilyen képeket magamról.

Korábban csak páros fotózáson vettem részt, de nagyon megtetszettek azok a kismama fotók, amiket Szoboszlai Kriszti készít, és ezt nem szerettem volna kihagyni.

Ha kíváncsi vagy ezekre a képekre, akkor a weboldalon nagyon sok ilyet láthatsz. Sőt, minden fontos információt megtalálhatsz még a képek mellett. Megtudhatod, hogy milyen fotózások közül válogathatsz, milyen áron dolgozik és a fotóst is megismerheted egy kicsit jobban.

A honlapon még blog bejegyzések is olvashatóak, amik nagyon izgalmas és változatos témákat dolgoznak fel. Ha érdekel a fotózás, vagy hogy milyen élmény lehet egy-egy fotózás, akkor mindenképp nézz szét a cikkek között is, hátha lesz olyan, ami felkelti az érdeklődésedet.

Ha ajándékba szeretnél fotózást adni, akkor arra is van lehetőség. Az ajándékutalványnak köszönhetően olyan élményt ajándékozhatsz szeretteidnek, amire nagy valószínűséggel sokáig emlékezni fognak és jó élményként marad meg bennük.

Amennyiben szívesen foglalnál hozzá időpontot, akkor nincs más dolgod, mint a honlapon kitölteni az ehhez tartozó űrlapot, vagy telefonon felvenni vele a kapcsolatot és máris megtudhatod, hogy mi a legközelebbi szabad időpont, amikor vállalni tudja a fotózást.

Ha minőségi szolgáltatást keresel, és szemet gyönyörködtető képeket szeretnél magadról vagy magatokról, akkor keresd bizalommal Szoboszlai Krisztit. Az eredmény biztosan tetszeni fog.