Cipő vásárlás után jöhet a patron vásárlás a nyomtatómba

Amikor az ember bizonyos életszakaszokon megy át, amikor különböző érzelmeket él meg, akkor előfordulhat, hogy olyasmit cselekszik, amit később megbánhat. Vagy ha nem is annyira bán meg, de később rájön, hogy nem volt a legjobb dolog, amit tett.

Amikor rossz passzban vagyok, mert történt velem valami olyasmi, ami váratlan volt, amire nem számítottam, akkor előfordult, hogy a vásárlásba menekültem. Történt már olyan, hogy egyik nap még minden szép volt, másnap viszont már kiderült, hogy a párom, akivel együtt voltam, az egy csaló volt és hirtelen egyedül találtam magam, mert szakítottunk. Vagy az egyetemen, mikor az egyik legfontosabb vizsgámra tanultam heteken keresztül, de még így sem kaptam jó jegyet. Vagy amikor kiderült, hogy lemondásra került a nyaralásunk és otthon kellett maradnunk.

Ezek olyan dolgok voltak, amik hirtelen jöttek és nem nagyon tudtam feldolgozni őket, sőt, még a mindennapjaimat is felborította. És szinte mint minden nő, én is felesleges vásárlásokba kezdtem. Igaz, néha úgy vásároltam, hogy amiket vettem, azokat tudtam és akartam is használni, de volt, amikor olyasmit vettem, amire egyáltalán nem volt szükségem és csak úgy ott állt.

Emiatt felhalmoztam egy csomó ruhát és cipőt is. Voltak olyan ruháim, amiken még rajta volt a biléta is hónapok után is. Cipőket is felhalmoztam, de nem tudom, hogy minek. És mindent megvettem az interneten, még ki sem kellett mozdulnom otthonról. Amúgy is nagyon szeretek online vásárolni, ezt nehezen tudtam csökkenteni a rossz időszakaimban. De szerencsére azóta egyre jobban leszoktam róla és csak akkor vásárolok, ha tényleg szükségem van rá.

Mint például múltkor. Tönkrement a bakancsom, amit alig egy fél évvel ezelőtt vettem. Mivel nagyon kényelmes és meleg volt, egész télen ezt hordtam. Vagyis akartam, mert januárban tönkrement. Elvittem egy cipészhez, mert annyira szerettem azt a cipőt, hogy meg akartam menteni. Pár ezer forintért meg is csinálta, azonban két hét után meg máshol szakadt el. Ott elegem lett a dologból. Felpattintottam a laptopomat és elkezdtem nézelődni az interneten, hogy milyen a kínálat a szokásos oldalakon, amiket nézegetni szoktam. Mivel már jött lassacskán a tavasz is, gondoltam, körbenézek a sportcipőknél is. Vettem is három cipőt az interneten, ráadásul leárazás is volt, így csak egy cipőt kellett teljes áron megvennem, a másik fél áron volt, a legolcsóbból pedig lejött 75 százalék, szóval nagyon jól jártam. Már csak azért is, mert mindegyik cipő tökéletes volt rám.

Miközben az interneten kutakodtam és végre meg is dicsérhettem magamat, hogy már egy ideje nem vettem semmit feleslegesen, elkezdtem gondolkozni rajta, hogy van-e valami otthon, amiből kifogytam, amiből újat kéne vennem, ilyesmi.

Eszembe jutott, hogy már hónapok óta akarok patron venni az otthoni nyomatómba, de azóta se intéztem el ezt, mert lusta voltam hozzá. Ami nem cipő, ruha, smink, dekorkészlet, lakásberendezés, az már szinte nem is érdekel vásárlás szempontjából. Úgyhogy úgy döntöttem, nem fogom ezt is még hónapokig húzni, elintézem most.

És így találtam rá a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalra, egy nyomtató alkatrészes boltra, ahol nem csak patronokat lehet venni, hanem kellékeket is a nyomtatóhoz. Van az oldalon egy kereső, ami segítségével könnyedén meg lehet keresni azt, amire szükségünk van. Ehhez kellett egy kis segítség nekem magamtól, szóval odamentem a nyomtatóhoz, megnéztem, hogy milyen márkájú, meg ilyenek. E nélkül ugyebár elég nehéz bármit is venni a nyomtatóhoz.

Láttam, hogy van házhozszállítás és garancia is a partonokra (az eredeti patronok és az utángyártott patronok garanciájáról is lehet részletesen olvasni az oldalon). Ez nagyon megnyugtatott, mert én még nem vettem soha patront és bár igaz, hogy viszonylag olcsók, nem akartam abba a hibába esni, hogy nem nézek utána, csak rendelek, aztán meg ott állok üres kézzel. Szóval most mindennek utánanéztem.

Elég gyorsan meg is kaptam a patronokat, kipróbáltam őket, a nyomtatóm nagyon pöpecül nyomtat azóta is. Örülök, hogy tőlük rendeltem, mert nagyon megbízhatóak, ezt most már én is el tudom mondani a rendelésem után.