Csapj le most az ecipo akciókra!

Cipőkből sosem elég! A cipővásárlás ugyanakkor sokszor fejtörést okoz egyeseknek, mivel a csizma- és szandálszezon kezdetekor mindenki igyekszik a legjobb akciókat megfogni. Arról nem is beszélve, hogy az iskolakezdés előtt szinte lehetetlen jó áron gyermekcipőket beszerezni…

Az egyik barátnőmnek is ugyanezt panaszoltam el egy augusztusi napon, aki a kuponkodok.hu oldalt ajánlotta. Ő rendszeresen az Ecipo webáruházból vásárol lábbelit, és azt állította, hogy a kuponkodok.hu promóciós kódjai segítségével egész évben élvezhetem az ecipo akciók széles kínálatát is más márkák kedvezményeivel egyetemben.

Rá is pillantottam gyorsan a kuponkodok.hu oldalon az éppen aktuális ecipo akciók listájára. Miután a webáruházban kiválasztottam a nekem tetsző lábbelit és beraktam a virtuális kosaramba, mindössze annyi volt a teendőm, hogy rákattintsak az egyik promóciós kódra és bemásoljam azt az a fizetés előtt a megfelelő helyre. Egyből csökkent is a végösszeg. Így nem bántam, hogy végül egy ismertebb márkájú gyermek sportcipő mellett döntöttem, mert a kuponkodok.hu-nak köszönhetően végül csak kicsivel kellett többet fizetnem, mint amennyit eredetileg szántam rá.

Időközben a többi akciót is végigböngésztem a kuponkodok.hu-n, ami nagyon hasznos volt. Előfordulhat ugyanis, hogy egy adott időszakban egy-egy webáruház ingyenes kiszállítást vállal egy bizonyos összeg felett, vagy akár egy hírlevélre történő feliratkozás által is kaphatunk kedvezményt. Ilyenkor közvetlenül irányít át bennünket az oldal az akció feltételeihez vagy az abban részt vevő termékek listájához.

A férjem persze azóta sem érti, hogy miért veszek ilyen sok kedvezményes cipőt, főleg ha ki sem teszem érte a lábam a házból, és hogyan fordulhat elő, hogy “így olcsóbb”. Pedig csak leleményesség kérdése az egész.