Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop

Már kislányként imádtam a cipőket és a szép ruhákat

Aki ismer, tudja, hogy élek-halok a szép cipőkért. Már gyerekkoromban hamar azon kaptak a szüleim, hogy édesanyám cipőit próbálgatom a gardróbszekrény előtt. Emlékszem, mekkora gyönyörűséget éreztem a sok szép cipő láttán. Úgy éreztem, valóságos mennyország tárul elém, amikor kinyitom a gardróbszekrény ajtaját. Édesanyám nagyon finom nő volt, hihetetlenül elegánsan öltözködött. A cipői is egytől egyig nagyon ízlésesek voltak. Rengeteg csinos, elegáns cipőt hordott. Nem számított, hogy edzőcipőről vagy magassarkú topánkáról volt szó, ő mindegyikben úgy tudott megjelenni, akár egy hercegnő. Persze mondanom sem kell, én már kisgyerekként leginkább a nőies, elegáns darabok iránt vonzódtam. Így aztán elsőre is leginkább a magassarkú cipőket szerettem felpróbálni anyukám szekrényéből. Képzelhetitek, milyen vicces látvány lehetett, ahogyan az óvodás lábaimmal megpróbáltam beleállni anyukám 38-as magassarkú cipőibe!

Ahogy cseperedtem fel, mindig is nagyon fontos volt a számomra az öltözködés, megfelelő viselet. Már óvodásként nagy beleszólásom volt abba, hogy aznap milyen ruhában engedjenek útnak a szüleim. Ahogyan anyukám cipői közül is a nőiesebb lábbeliket szerettem jobban, úgy az öltözködésemben is előnyben részesítettem a lányos, fodros, masnis, csipkés darabokat. Sok rózsaszín, lila, piros ruhadarabom volt, ezekhez pedig szívesen viseltem csinos kislány lábbeliket. A kedvencem talán egy piros pörgős szoknya volt, amit hófehér topánkával szerettem a legjobban felvenni. Az öltözködés aztán kamasz éveim alatt is nagyon fontos maradt a számomra, bár ott voltak vadabb, lázadóbb szettjeim is. Így volt idő, amikor nálam is előkerült a szakadt farmer és a tornacipő kombó. Bár meg kell hagyni, ez az időszakom nem tartott nagyon sokáig.

Anna lányunk érkezése óta a pelenkákon van a hangsúly

Ezt az oldalamat már a mostani férjem sem ismerte. Ő már abból a korszakomból való amikor ismételten a nőiesebb darabokat részesítettem előnyben. Nagy szerelem alakult ki közöttünk, amit egy éven belül lánykérés, a rákövetkező évben pedig egy igazán romantikus esküvő követett. És ahogy az lenni szokott, a mi életünkbe is hamar megérkezett a gyermekáldás. Ma már egy ennivaló kislánynak vagyunk a boldog szülei. Persze mondanom sem kell, hogy mióta Anna megérkezett az életünkbe, már nekem sem a cipők állnak az első helyen a prioritási listámon. Bizony bizony, a cipők helyét ezúttal a pelenkák váltották fel. A kezdeti pelenkaválság után egy ismerősöm ajánlására felkerestünk egy kifejezetten babaholmikkal foglalkozó weboldalt, így ma már a pelenka beszerzése sem okoz gondot.

Amikor felkerestük az ismerősöm által ajánlott linket, ez állt a főoldalon: Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop. Kíváncsian kattintottunk, vajon mit kínál ez az oldal nekünk, kezdő szülőknek, ami megkönnyítheti a szülői lét fáradalmait. Akkor még nem is tudtuk, hogy az oldalra kattintva egyik legnagyobb segítőnkké fog válni a LORD Shop. Pedig nem árulok zsákbamacskát, azzá vált, és a LORD Shop nélkül ma már el sem tudnánk képzelni az életünket. Óriási segítséget jelenet nekünk a babaholmik beszerzéséhez, és ma már elképzelni sem tudom, hogy a kislányunk részére máshonnan rendeljünk például pelenkát. De hogyan segített bennünket a LORD Shop, miután rákattintottunk az oldalra mutató linkre? Legelőször is, a webáruház jellegével.

Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop

Mint minden első gyermekes, kezdő szülő, így mi is hamar szembesültünk azzal, hogy a szülőséggel járó fáradtságra egészen egyszerűen nem lehet jól felkészülni. Amikor kétóránként fel kell kelned, hogy megnyugtass egy síró babát, az bizony eléggé le tudja fárasztani az embert. Mindemellett az anyaság 0-24 órás szolgálat, hiszen állandóan készenlétben kell lenned ahhoz, hogy a gyermeked megfelelőképp el tudd látni. A kisgyermeket a legtöbbünk ráadásul a saját testéből táplálja, ami szintén hatalmas energiákat tud kivenni az édesanyákból. Így az, hogy találtunk egy olyan oldalt, ahonnan néhány kattintással össze tudjuk válogatni a számunkra szükséges babaholmikat, több, mint felbecsülhetetlen.

Személyre szabható keresés a weboldalon

Csupán néhány kattintással összeállíthatjuk a saját, személyre szabott kosarunkat, és megvásárolhatjuk a megfelelő babaholmikat. Ezután újabb pár kattintással online ki is fizethetjük, és gyakorlatilag akár a saját hálószobánkból házhoz rendelhetjük az így megvásárolt termékeket. Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop, hirdeti magát az oldal, és valóban, a pelenka és az ahhoz kapcsolódó kiegészítők teszik ki a webshop kínálatának nagy részét. Persze most már semmi meglepetést nem találok ebben. A férjemmel mi is megtapasztaltuk, hogy a pelenka igenis létszükséglet, és egy kisgyermekes családnál rengeteg pelenka el tud fogyni. Ezért a pelenka beszerzése és a megfelelő készlet felhalmozása nálunk is kulcsfontosságú. A LORD Shop ebben is nagy segítségünkre van, ugyanis óriási pelenka választékkal rendelkezik. Náluk gyakorlatilag minden típusú pelenka megtalálható a nadrágpelenkától kezdve a bugyipelenkán át az úszópelenkáig.

De nem csak típus, hanem gyártó szerint is lehet válogatni a kínálatból. Így LORD Shop árusít New Sleepy, Soffo, Gold Star, vagy Nabi pelenkákat is, hogy csak néhányat említsek a kínálatból. Ha valaki pedig esetleg hűséges lenne egy bizonyos gyártóhoz, akkor nincs más dolga, mint egészen egszerűen az adott gyártóra szűkíteni a keresést a LORD Shop oldalán. Így célzottan válogathat ezekből a termékekből. A másik nagy előnye a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop oldalnak, hogy termékkategóriánként lehet elvégezni a keresést vagy beállítani a szűrést az oldalon. Így aki csak nadrágpelenkát keresne, elég, ha kiválasztja a neki legmegfelelőbb nadrágpelenkát. De az is nagy segítség, hogy a LORD Shop minden gyermekre gondol, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Így aztán az újszülött pelenkától egészen a 7 XXL-es pelenka méretig válogathatnunk a gyermekeink számára a pelenkákból.

Szeretettel ajánljuk a LORD Shop kínálatát másoknak is

És persze azt se felejtsük el, hogy bár pelenkára mindig szükség van, nem olcsó mulatság a megfelelő pelenka készletet fenntartani otthon. Ezért fontosnak tartom megemlíteni, hogy a LORD Shopban mindig találtok akciós vagy kedvezményes áron megvásárolható termékeket is, ezért érdemes gyakorta böngészni a weboldalukat a legújabb leértékelésekért. A jó árakra pedig még könnyebben felfigyelhettek, ha ár szerint növekvő sorrendbe rendezitek a termékeket az oldalon. Én nagyon hálás vagyok az ismerősömnek, hogy megismertette a LORD Shop weboldalt velünk, első gyermekes szülőkkel. Hihetetlenül sok fáradtságot és pénzt spórolunk meg így a mindennapi babaholmi bevásárlások során nap mint nap. mai fejjel el sem tudom képzelni, mihez kezdtünk volna, ha nem ismerjük meg a LORD Shop kínálatát!

Persze biztos vagyok benne, hogy akkor is feltaláltuk volna magunkat. De az, hogy néhány kattintással el tudjuk végezni a babaholmik kiválogatását és házhoz rendelését, és mindehhez nem kell időt és energiát áldoznunk arra, hogy kimozduljunk, és külső helyszínen intézzük el a bevásárlást, felbecsülhetetlen. A kedvező árakért is nagyon hálásak vagyunk a LORD Shopnak, így igazán jó szívvel ajánljuk minden szülőnek, aki minőségi pelenkákat szeretne venni a gyermekének, és mindezt családbarát, pénztárca kímélő áron! Ne feledjétek: Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop!