Férfi cipő megfizethető áron? Azt hittem, ilyen már nincs is!

A mai, modern és fogyasztás-centrikus világban sokan vallják azt a nézetet, hogy az vagy, ahogy kinézel. Rengeteg embernek az öltözködés az egyetlen hobbija, önkifejezési módja. Rendben, ez is egy álláspont, nem lehetünk mindannyian ihletett költők vagy képzőművészek, de azért az se baj, ha nem visszük túlzásba a dolgot. Viszont a cipők még az öltözködésen belül is kiemelt státusznak örülnek, és lehet, hogy ez nem véletlenül alakult így. Akár csak egy 70-80 évvel ezelőtt is a cipő kifejezetten értékes volt, és addig használták az emberek, ameddig csak lehetséges volt. Persze akkoriban még sehol sem volt a nagy távol-keleti tömegtermelés, kis gyárak vagy manufaktúrák gyártották a lábbeliket kézzel, szerszámokkal. Egy férfi cipő olyan értéket képviselt, hogy a munkába igyekvők sokszor inkább levették a lábukról szutykos időben, és csak a munkahelyükön vették vissza. Nem mindenki engedhette meg magának, hogy akár havonta új párat vegyen. Ma már közel sem ennyire értékesek és pótolhatatlanok a cipők, azonban ez nem jelenti azt, hogy bármivel be kell érnünk, ami van! Épp ellenkezőleg: van lehetőségünk választani! Ráadásul az olyan webshopoknak köszönhetően, mint például a cipomarket.hu, már fizikailag sem kell elmennünk a boltba, egyszerűen megrendelhetjük otthon a kinézett lábbelit, és a futár kihozza. Hát nem nagyszerű?

Mivel én férfi lennék, vagy mi a szösz, első sorban a férfi cipő kínálat az, ami egy bolt vagy webshop kínálatában érdekel. Valamiért a cipőkkel való meghittebb kapcsolatot mindig a nőkhöz társítják, és van is benne valami, hiszen aki házas vagy párkapcsolatban él, az tudja, hogy egy nőnek mindig három-négyszer annyi cipője van, mint a párjának. Ha besétálsz egy lábbelikkel foglalkozó boltba, ott is azt tapasztalhatod, hogy a női cipők kínálata 2/3 arányban leuralja a készletet, nekünk pedig jut egy sarok vagy egy kisebb részleg, ahonnan válogathatunk. Ennek vélhetően társadalmi okai is vannak, valószínűleg egy szociológus hosszú tanulmányt tudna írni róla. De ha megnézünk egy filmet vagy sorozatot, ott is azt láthatjuk, hogy a hölgyeknek kifejezetten központi szerepet kap a lábbelik iránti érdeklődése. Ez lehet divathóbort is, ám bizonyos esetekben akár függőség is kialakulhat. A boltkórosság csak elsőre hangzik viccesen, de emberek mehetnek tönkre belé, vagy adósodhatnak el hosszú időre azért, mert nem tudnak parancsolni maguknak, ha meglátnak egy új cipőt, ami tetszik. Természetesen férfiból is akadnak ilyenek, nem tagadom, de azért valljuk be, az érzékenyebbik nemnél jellemzőbb.

Szóval visszatérve a cipőboltokra: mi az, amit egy boltban, vagy webáruházban keresünk? Első sorban a kínálat nagyságát, változatosságát, másodsorban az árakat. Legalább is meglátásom szerint. Ha azt tapasztalom, hogy nem kifejezetten tetszetős választékhoz igen magas árak társulnak, általában már hagyom is ott az egészet. Én is szeretem a kényelmes, praktikus és mutatós férfi cipőket, de azért van egy határ, aminél többet már nem vagyok hajlandó kiadni értük. Vannak azonban üdítő ellenpéldák, mint mondjuk a cipomarket.hu, ahol sem a termékek széles választékára, sem pedig az árszabásra nem lehet panasz. Előtte igen sok boltot és webshopot kipróbáltam, megnéztem, de mindenhol azt kellett tapasztalnom, hogy csak a saját gyártású, gyengébb minőségű darabok szerepelnek jutányos áron, a többi meglehetősen túl van értékelve. Konkurens cégeket most nem akarok említeni, mert nem lenne etikus, viszont ami a cipomarket.hu-t illeti, hát a férfi cipő szakosztályra nem lehet panasz. Döbbenetesen sok féle cipő közül válogathatunk, attól függően, hogy milyen a stílusunk, milyen célra szeretnénk használni. Aki inkább a lezserebb, lazább fajtákat kedveli, azoknak elérhető rengeteg vászoncipő vagy könnyű, sportos bőrcipő, míg az elegánsabb vonal kedvelői rengeteg alkalmi fazonú lábravalóból választhatják ki a nekik valót. És akkor még nem is említettem, hogy milyen ismert és elismert világmárkákat forgalmaznak!

A cipomarket.hu kínálatában egyaránt szeme találkozhatunk formatervezett, rendkívül elegáns olasz lábbelikkel is, de emellett a sportos férfi cipő, vagy éppen a lazulós “casual” stílus sincs elhanyagolva. Ha olyan estére vagy hivatalos, ahová illik kiöltözni, de az összeállításodhoz nincs megfelelő férfi cipő a ruhatáradban, akkor érdemes alaposan szemügyre venni, amit kínálnak, mert a Bugatti olasz cipői bármilyen estélyhez vagy alkalomhoz illendőek lehetnek. Vagy ha csak egy laza kerti sütésről van szó a barátokkal, kollégákkal? Akkor a Rieker vagy az S. Olvier lábbelijei Neked lettek kitalálva! Mindennapi használatra, vagy akár egy esti programhoz, koncertre, sőt, bárhova máshova is elmehetsz bennük, senki sem fogja magának kiszúrni, hogy ej, de nem illik ide ez a mokaszin! Biztos lehetsz benne, hogy amit megrendelsz, az kiváló kiegészítője lesz az öltözékednek. És ne feledkezzünk meg a másik fontos szempontról, az árakról sem!

férfi cipő

A cipomarket.hu nem csak a választékban, de árakban is erős! Hol máshol tudnál olasz bőrcipőt venni 10 és 30 ezer forint között? Ráadásul ahogy néztem, folyamatosan vannak kedvezmények és akciók, így érdemes folyamatosan lesni az alkalmat, hogy mikor tudsz lecsapni egy tetszetős darabra. A sport és szabadidő férfi cipő felhozatal is igen kedvező árfekvésben mozog, itt is simán találhatsz magadnak akár 20, de 15 ezer forint alatt is olyat, amivel sehonnan sem fognak kinézni, sőt, még talán meg is dicsérik, hogy milyen remek csukád van, hol vetted? Te pedig büszkén mondhatod, hogy a cipomarket.hu-ról rendeltem, neked is javaslom, barátom! Csak ki kell választanod, hogy melyik férfi cipő az, amelyik a legjobban tetszik, megnézni, hogy van-e a méretedben, és a szokásos köröket letudva már meg is rendelheted magadnak, vagy elmehetsz érte személyesen valamelyik boltba, ha épp ráérsz vagy útba esik. Én mindenképpen a kiszállítást szoktam választani, mert sokkal egyszerűbb, ha a munkahelyemre kihozatom, aztán hazaviszem, nem kell miatta kitérőznöm, és biztos lehetek benne, hogy meg is fogom kapni. Szerencsére a főnököm jól tolerálja az ilyesmit, az a pár perc már senkinek sem számít, amíg átveszem.

Szóval ha azon töröd a fejed, hogy honnan vásárolj cipőt elérhető áron, akár otthonról is, akkor jusson eszedbe a cipomarket.hu! Hiszen a férfi cipő kínálatuk iszonyú széles, bármilyen alkalomra és használatra találhatsz magadnak megfelelőt, csak az időt kell rászánnod, hogy kiválaszd és megrendeld. De onnantól kezdve már csak várnod kell, és a tiéd lesz az áhított lábbeli. Hangsúlyozom: számos másik boltot kipróbáltam már, de ennyire még egyiknek sem jött be a választéka és az árai. A minőségi férfi cipő megfizethető áron nem csak egy mítosz, igenis létezik, csak tudni kell, hogy hol keresd. Mint mondtam, kipróbáltam már sokat korábban, de amilyen gördülékeny működést és remek szolgáltatást itt tapasztaltam, azt sehol máshol. Tudom, most biztosan arra gondolsz, hogy ezek alapján én is cipőmániás vagyok, főleg annak tükrében, amiket leírtam, de nyugodj meg. Én csak egy olyan vásárló vagyok, aki szereti a jót, és ezt a cipomarket.hu oldalán megtalálod!