Azt hinnétek, a gyerekcipő vásárlása a kihívás?

Abban maximum csak az a kihívás, hogy olcsón találjatok jót belőle. Drágát ugyanis azért nem érdemes venni, mert “úgyis hamar kinövi”!…

Higgyétek el, bár gagyi minőséget cipőből még gyerekkorban sem érdemes keresni, ez igaz, de jelentősen sok pénzt nem erre kell költeni! Bánni fogjátok, mikor már kiderült, milyen hamar megy majd a selejtbe. A gyermeknek venni olyan cuccokat azonban sokkal nagyobb kihívás a cipőnél, melyek a legnehezebb korai életszakaszokat segítenek átvészelni! Az Imagine Baby lehet egy olyan netes shop, mely ezt jelentősen megkönnyíti. És nem is drága. Mint mondtam, ilyen dolgokat általában tényleg nehéz találni, mert szűkebb a piacuk a cipőnél, ezért is osztom meg itt róla a tapasztalataimat, hiába ez egy cipős tematikájú oldal.

Az Imagine Baby nevű webshop tehát, mint a linken is láthatjátok, mindenféle különlegességgel kecsegtet, de a karrierjük a Rágómaki nevű termékkel kezdődött. Azt írják a kezdetekről, nekik is megváltás volt ez a fogzást segítő játék, és emiatt ők is ilyesmit szerettek volna árusítani, mert máskülönben kevesen találnának rá ilyen jó dolgokra. Egy Noémi nevű hölgy írja az oldalon, a saját baráti körén túl egy szélesebb közösségnek akarták az ilyesmit (ilyesmiket) eljuttatni.

Mi, szülők ugyanis egy közösség vagyunk. Úgy értem, elsősorban a kisgyermekes szülők. Minden jól csinálni összességében óriási feladat, ezért nagyszerűek az ilyen kezdeményezések (boltok is), és az, hogy segítsük egymást.

Vannak náluk továbbá cumik is, környezetbarát pelenka, stb, az Imagine Baby korszakalkotó, a trendeket legjobban követő, zseniális hely a neten. Ők teszik az én találataim közül a leginkább trendivé a babanevelést, pedig én hosszú-hosszú órákat, napokat, heteket öltem bele, hogy életem ezen nagy korszakát a lehető legideálisabb körülményeket teremtve csinálhassam végig. Nyilván, az internet hatalmas, vannak még figyelemreméltó dolgok, nem csak az Imagine Baby-n, de itt pont szembejött velem azonnal minden, amit kerestem: az újító megoldások, a környezettudatosság, az alternatív szemlélet, vegyítve a maximális körültekintéssel. Ha modern szülők akartok lenni, az Imagine Baby kell nektek is.