Két dolog a legfontosabb a számomra: a cipők és a nyári gumi

Mindig is problémáim voltak a cipővásárlással, mert borzasztóan kicsi a lábam, 35 – ös. Felnőtt részlegen nagyon nehéz találni ilyen XXS – es cipőket, mert ha esetleg van is, nagyon gyorsan elkapkodják. Nem csodálom, mert én is szinte vadászok ezekre a darabokra. Így nem is kell sokat ecsetelnem, hogy ha látok egy ekkora méretű lábbelit, meg is veszem. Egy ismerősöm mondta azt, hogy nekünk, kis lábúaknak nem úgy kell cipőt venni, hogy éppen mire van szükségünk, hanem ha látunk megfelelő méretet, akkor azt meg kell venni és kész. Beláttam, hogy ebben nagyon igaza van, és azóta e szerint az eszme szerint járok el én is, így már vannak cipőim mindenféle alkalmakra, hiszen megvettem őket, amikor találtam.

Emellett a másik fontos dolog az életemben a megfelelő autógumi. Véleményem szerint a biztonság mindennél előbbre való, hiszen az ember sokáig szeretne családja körében lenni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a gumik is rendben legyenek, mert balesetet tud okozni, ha pl. télen, csúszós utakon nyári gumi van fent. Sajnos nem egy balesetről hallottam már, ami emiatt következett be. Így én mindig igyekszem erre odafigyelni. Régebben mindig apukám intézte nekem a gumicserét, amíg otthon laktam, viszont ez megváltozott, amikor elköltöztem. Sok más dologgal együtt ezt is meg kellett tanulnom magamnak elintézni. Mikor nekiindultam a keresésnek, nem tudtam, hol is kezdjem, ezért beírtam a keresőbe, hogy Nyári gumi akció árak, hátha kapok jutányos áron ilyen termékeket. Szerencsére rátaláltam a gumidiszkont.hu – ra, ami végül a végső megoldást is jelentette nekem.

Nagyon jó áron találtam autó gumikat, és az egyik ismerősöm elmondása szerint meg is éri náluk vásárolni, mert nagyon jó minőségű gumikat árulnak nagyon jó áron. Ez a két párosítás általában igen ritka, így tudtam, hogy ezt a lehetőséget nem szabad veszni hagyni. Szét is néztem az oldalon, ahol nagyon sok lehetőség közül tudtam válogatni. Mivel én nem értettem hozzá, felhívtam apukámat, és elküldtem neki a választott nyári gumit, hogy mondjon róla véleményt. Erre azt mondta, hogy nyugodtan vásároljam meg, mert nekem pont megfelelő lesz. Ezek után nem haboztam, be is tettem a kosárba.

Ezután következett a megrendelés, azon belül is az érdekelt, hogy hogyan zajlik a szállítás, legfőképpen, hogy van – e házhoz szállítási lehetőség. Szerencsére volt, aminek azért is örültem, mert amellett, hogy időt tudok spórolni, nem kellett vesződnöm a hazaszállítással. Minden az elvárásaim szerint zajlott, így csak ajánlani tudom ezt az oldalt mindenkinek.