A cipőim is hálásak ennek a webshopnak

Egy cipőmániásnak minden évszak egy új lehetőséget jelent, arra, hogy beszabaduljon az üzletbe és teljes átéléssel vadásszon a következő új álom-lábbelijére, amely majd egyszerre látja el a praktikus feladatát, és védi meg hordozója lábát az időjárás viszontagságaitól, illetve jelzi viselője személyiségét, hangulatát, szenvedélyét. Ez pedig nehéz döntés. Egy igazi cipő őrült akár az egész napját a boltban töltheti, felpróbálhat több tucat lábbelit, mire megakad a szeme a tökéletes darabon. De van, ami még ennél is nehezebb. Nem elég szeretni ezeket a cipőket, valahol tárolni is kell őket, vigyázni kell rájuk, és persze tisztán tartani sem árt őket. Ehhez pedig komolyabb felszerelésekre van szükség, mint az előszobámban árválkodó, rozoga szekrény, amit még a nagyanyámtól örököltem, és ami egyre nehezebben viseli, hogy minden évben többször újabb és újabb darabok kerülnek bele, amik utána egymás hegyén hátán hevernek, túracipő a magassarkú alatt, szobapapucs az edzőcipő hátán.

Márpedig ez nem mehet így tovább. A cipőimnek is kijár a kényelem!

Éppen ezért meg is látogatom az 50 százalék nevezetű webáruházat, és beírom a keresőbe a cipő szót, majd várom, hogy elárasszon különbnél különb ötletekkel, amikkel optimalizálhatom a feltételeket szeretett cipőim számára. Az oldal egyébként sokszor jól jött már. Árucikkek széles választékát nyújtja a kényelmes embereknek, akik jobban szeretnek a fotelből vásárolni, mint a folytonos tömegben őrlődni egy bevásárlóközpontban, majd bosszankodni, ha feleslegesen mentek be, mert épp nincs készleten a kívánt termék. Az 50 százaléknál könnyen, néhány gombnyomással házhoz rendelhetünk bármit, amit kinézünk, és ha esetleg elégedetlenek vagyunk vele vissza is küldhetjük. Arról nem beszélve, hogy az áraik is fantasztikusak, sokszor napi, és villámakció keretében is kifoghatunk hasznos kis kincseket. Szinte bármilyen kategóriában is keresgéljen az ember, érdemes először megnézni az oldalukon, mert van, hogy kedvezőbben juthatunk hozzá, mint gondolnánk, és még csak el se kell menni érte.

A webáruház természetesen most sem okoz csalódást, máris számos hasznos árucikket feldob, amik jól jöhetnek az ősz közeledtével. Először is kinézek egy cipős szekrényt, ami jóval elegánsabb és tágasabb, mint, ami az előszobámban roskadozik. Cipők, de akár cipős dobozok is kényelmesen beleférnek, így végre szépen el tudom majd rendezni őket funkciójuk szerint is. Ezután egy vízálló cipővédő huzaton akad meg a szemem, amely bár elsőre kicsit viccesen fest, rájövök valóban szuper lehet, ha a jobb állapotú cipőimet szeretném megóvni a sártól és a pocsolyáktól, míg beérek a munkahelyemre. Ha valaki nem szeret váltócipőt hordani magánál, tökéletes választás, hiszen csak annyi a teendő vele, hogy ráhúzzuk kívülről a cipőnkre, és az máris védve lesz az esőtől. Így akár elegánsabb darabokban is útnak indulhatunk, nem feltétlen kell egyből egy gumicsizmával elrontani az összképet. Ezen kívül találok még egy elektromos cipőszárítót is, amiben az a legjobb, hogy hordozható, így szinte bárhol, bármikor pillanatok alatt meg lehet szárítani az elázott cipőnket, ha esetleg elkapna az eső útközben. Ez mindenképpen velem jön, mert eleget ácsorogtam már a munkahelyi mosdó kézszárítójánál zokniban, arra várva, hogy visszavehessem az átázott bakancsomat… Illetve a nappalimba egy olyan cipőszárítót is beszerzek, amire 4 pár cipő fér, és csak rá kell őket akasztani, bekapcsolni és már száradnak is. Szerintem csodálatos találmány!

Utoljára egy cipőtisztító radír kerül a kosaramba, ami szintén nagyszerű a hófehér lábbelik szerelmeseinek, amilyen én is vagyok.

Őszintén megmondom, nem gondoltam volna, hogy ennyi praktikus cipőápoló, illetve tároló terméket megtalálok egy helyen, úgyhogy elégedetten zárom a vásárlást. Már csak várni kell egy-két napot és máris élvezhetik az újonnan szerzett cipőim a törődést. Mellesleg, ha odafigyelünk az ápolásukra jóval tartósabbak lesznek, és ritkábban kell újat vásárolnunk, ami egy cipőmániástól furán hangozhat, de valójában én is olyan vagyok, akinek a minőség számít igazán. Az 50 százalék oldalát is emiatt szeretem, hisz még sosem csalódtam a termékeik minőségében.