Egy jó csapatépítő helyszín olyan fontos, mint egy jó cipő

Régebben egyáltalán nem voltam oda a cipőkért. Minden szezonra volt egy, kettő, de maximum három pár szép, jó minőségű darabom, meg két pár alkalmi és ezzel tökéletesen el voltam. Nő létemre ez egy kicsit furcsa, de hát hogy, hogy nem, ez pár éve igencsak megváltozott. Igazából minden különösebb ok nélkül, de egyre nagyobb figyelmet fordítottam a cipőkre, szívesen nézegettem és próbálgattam is őket. Most már oda jutott a dolog, hogy egyenesen imádom a cipőket, és ha rám jön az impulzus, hogy valamit vennem kellene, akkor az első, amiket megnézek, azok a cipők. Talán ez az egyetlen olyan öltözködéssel kapcsolatos dolog, aminél viszonylag magasan húzom meg azt a bizonyos határt, ami az árakat illeti. Persze, itt nem százezrekre kell gondolni, de ha valamire hajlandó vagyok áldozni, akkor ez az. Legutóbb, amikor úgy éreztem, hogy egy új cipőre van szükségem, az egyik barátnőmet hívtam segítségül. Miután végeztünk elmentünk ebédelni. Akkor mesélte, hogy örült, hogy elhívtam és kiszakadt kicsit a teendői bűvköréből, mert az utóbbi időben nagyon lefárasztotta a csapatépítő helyszínek közötti nézelődés.

Róla tudni kell, hogy van egy kisebb vállalkozása, néhány alkalmazottal. Szerencsére nagyon jó az összhang közöttük, de szeretné is ezt fenntartani, így szokott néha munkaidőn kívüli programokat is szervezni. Mivel most évfordulót is ünnepel a cége, ezért valami nagyobb volumenű dolgot szeretett volna. Így egy kicsit elveszett a lehetséges csapatépítő helyszínek között, mert több, jónak tűnő opció is a tarsolyában volt, de aztán megtalálta a számára tökéletes megoldást. Ez pedig egy balatoni rendezvényszervező cég volt, a BalatonPRO. Ami megkülönbözteti az általuk kínált csapatépítő programokat a többitől az az, hogy saját vitorlásokkal rendelkeznek, amit igénybe is lehet venni. Ilyen esetekben pedig akár a Balaton kellős közepén lehet a csapatépítő helyszíne. Szerencsére egyszerre több vitorlás bérlése is lehetséges, ami kapóra is jött a barátnőmnek, mert 28 ember dolgozik a cégében, vele együtt pedig 29-en vannak. A bérelhető vitorlások pedig 8-10 fősek. Ennek még örült is, mert a BalatonPRO leírásából kiderült, hogy így van lehetőség arra, hogy a vitorlások egymás között versenyt rendezzenek. Természetesen nem szükséges, hogy a résztvevők tudjanak vitorlást vezetni, mert egy megbízható, jogosítvánnyal rendelkező személy segíti a dolgot.

csapatépítő helyszínek

Nem csak vitorlázásra van lehetőség, hanem például a SUP kipróbálására is, a vitorlázás mellett, de akár külön is. Ez is egy szuper izgalmas program lehet, főleg azoknak, akik szeretik az újdonságot, mivel ez egy mondhatni új dolog. Ráadásul ez kihívás is, mert egy, a vízen lévő deszkára kell felállni és egy evező segítségével evezni. Ez pedig már önmagában is nagyon szórakoztatónak hangzik, főleg úgy, hogy ebből is lehet versenyt csinálni.

Azért döntött végül a barátnőm mellettük, mert mindenről gondoskodnak, megszervezik a programokat, játékokkal is készülnek, ha úgy tartják az igények. Arról pedig nem is szólva, hogy már több mint ezer rendezvény van a hátuk mögött, ami azt hiszem, már önmagában is igencsak beszédes.