A kedvenc autósboltom

Az energiagazdálkodás és az energiapolitika nem játék, szerintem sokkal jobban oda kellene figyelnie mindenkinek ezekre a dolgokra.

A múltkor például az autómhoz vásároltam, mikor szóba elegyedtem az eladóval az autósboltban. Ő azt állította, hogy egy ember egyéni fogyasztása nincs hatással a környezetünkre. Felvilágosítottam, hogy nagyon is hatással vagyunk rá, nekem például ezért van többek között elektromos autóm! Luxusnak és pazarlásnak tartom azokat a drága sportautókat, amiket tizenakárhány litert megesznek százon. Szerintem ez csak nagyzolás. Ha már annyi pénzük van, miért nem vesznek Teslát?!

Szóval erről beszélgettünk az eladóval, aki amúgy nagyon értelmes volt, kente-vágta az egész boltot kívülről, hogy mi hol van, így válogatás közben tárgyaltuk ki ezt a témát, de a cipős vállalkozásom környezet tudatosabbá fejlesztéséről is papoltam neki.

Az autósbolt, ahova járok, egyébként egy kincs, nem is tudom, mi lenne velem nélküle. Van több üzletük is Budapesten belül, szám szerint négy, és az a jó, hogy a város négy külön szegletében vannak, így akármerre vagyok, tudom, hogy valahol kell lennie a közelben egy olajwebshop.hu-s üzletnek.

autósbolt

Sokat vásárolok tőlük, de rendelni is szoktam. A céges autót és a privátot is innen szerelem fel. Értek valamennyire az autókhoz, de azért nem vagyok szerelő, szóval jó, hogy tudok kire számítani ebben a témában. Vicces egyébként, hogy pont körülbelül idegen emberekre szívesebben rábízom magam és az autóim épségét, mint mondjuk a barátaimra, ismerőseimre! Ez azért van, mert az én baráti körömben alig jár valaki autóval, mind a belvárosban laknak, és a tömegközlekedést használják. Az olajwebhsop.hu-nál pedig tényleg érzi az ember, hogy hozzáértő tagok dolgoznak ott, sőt, ugyebár az alapítók a kenőanyag biznisszel kezdték el ezt az egész vállalkozást. 2011 óta viszont hova fejlődött az egész!

Jó látni, hogy itthon is vannak ilyen sikeres, jól menő, és nem utolsó sorban megbízható vállalkozások. Nem bírom a hisztit, amikor mindenki arról beszél, hogy minden rossz, és el kell húzni innen. Engem a saját példám és az ilyenek éltetnek, hogy ha az ember jó abban, amit csinál, és becsületesen csinálja, akkor igenis lehet érvényesülni! Így építettem fel a cipőbolt kereskedésemet is. Nem mondom, hogy egyszerű menet, de egyáltalán nem lehetetlen. Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha több magyar ember gondolkodna pozitívabban, és fellendülne a piac, a gazdaság, a verseny, hiszen attól lesz jobb mind a vásárlónak, mind az eladónak.

Most, hogy elvittem ilyen gazdasági irányba a témát, befejezem a sztorit. Tehát az eladó sráccal körbe-körbe sétálgattunk az üzletben, kerestük a nekem megfelelő termékeket. Nem hiába ez a legjobb autósbolt szerintem, mindent megtaláltam a kínálatukban! Az eladónak pedig addig mondogattam a klímaválságot, az üzemanyagárakat, a káros anyagok kibocsátásának szabályozásait és az energiagazdálkodás fontosságát, hogy szinte megtért, mire végeztünk. Értelmes gyerek volt, örültem a találkozásnak, hiszen ő kioktatott engem az autós alkatrészekből, én pedig őt az aktuális helyzetről.

Továbbra is az olajwebshop.hu-t fogom választani, ha autós kellékekre lesz szükségem. Úgy gondolom, egy szolgáltatásnak nem csupán a termék a része, hanem pont az ilyen apróságok is, hogy az ember segítséget kap, nem érzi magát egyedül, és gördülékeny a kiszolgálás – minden platformon. Ezt mindet nyújtja az olajwebshop.hu!