Az öcsém új cipője

Mint mindig, most is a cipők lesznek a téma, viszont most egy rendhagyó blogbejegyzést hoztam nektek. Ha meghalljuk azt a szót, hogy cipő vagy lábbeli, szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek rögtön a sportcipők, vagy fiatalosan a sneakerek jutnak eszembe, a szokásos nagy márkákkal. A másik lehetőség az elegánsabb cipők, egy szexi tűsarkú, vagy egy kényelmesebb magasított talpú darab, magyarán mondva a nőiesebb cipők.

Abban viszont megegyezhetünk, hogy általában a cipő szót hallva nem, vagy csak nagyon ritkán jut eszébe valakinek is egy jó munkacipő. Ezen a blogon pedig a cipőkkel foglalkozunk, legyen az bármilyen, így ennek is itt a helye!

Tudjátok egyáltalán hol lehet jó munkacipőt venni? Na, eddig én sem tudtam, amíg nem találkoztam a Lumax Pro-val. Jó tudom, ez most valami reklámnak hangzik, pedig nem annak szánom, csupán a tapasztalataim szeretném megosztani veletek. Egészen pontosan arról volt szó, hogy az öcsém, aki most kezdett el dolgozni az építőiparban, és szüksége volt egy jó lábbelire, amit nap, mint nap használhat, panaszkodott, hogy folyton szétmennek a cipői, nehéz minőséget találni, és aztán az árakról nem is beszélek… Meg hát ugye neki a szín se mindegy, nagyon válogatós. Persze mindezt úgy, hogy ideje se, kedve se volt egy idő után eljárkálni mindenféle munkaruha boltba, ami ugye az elsődleges opció egy ilyen helyzetben. Miután sokáig ez ment, gondoltam miért ne, utánajárok ennek, és ha lehet meglepem egy pár új cipővel.

Eszembe jutott, manapság mindent online rendelünk, miért ne lehetne egy jó munkacipőt is online beszerezni? Nemsokára rá is találtam egy oldalra, Lumax Pro-ra, ami már eső klikkeléskor szimpatikus volt. Jól átlátható színes webáruház, nemcsak munkaruházatra, de külön cipőkre is szakosodva. Azonnal feltűnt az is, hogy nem csak hogy árulnak cipőket, de még szép számmal választék is van, több színben és minden méretben. Plusz még szandálokat is árulnak, zoknit, és nem utolsó sorban munkavédelmi cipőhöz tartozó kiegészítőket. Így akár külön cipőfűző, cipőápoló vagy csúszásgátlós talprész is rendelhető náluk, ami elég hasznos. Én például szeretem, ha egy helyen mindent meg lehet rendelni egy termékhez, és nem utolsó sorban mindezt online, ami leegyszerűsíti az egészet.

Ezután már az öcsémet is bevontam, igaz ő szkeptikus volt eleinte. Kinéztünk egyet, ami neki is nagyon tetszett, szín is volt, méret is. A webáruház nagy előnye, hogy a részletes leírások mellett mindig látszik az aktuális raktárkészlet. Ennek köszönhetően soha nem futhatunk bele abba, hogy megrendelünk valamit, és utólag derül ki, hogy mégsem kapjuk meg az ígért időben. Mivel raktáron is volt a választott darab, így ment is a kosárba, aztán meg a rendelésbe. A rendelési folyamat lebonyolítása könnyű volt. Átlátható a webshopjuk, továbbá nagyon vásárlóbarát feltételeket kínálnak. A házhozszállítás ára nagyon kedvező, továbbá tetszett, hogy online és készpénzes fizetésre egyaránt van lehetőség.
Számomra az is nagyon szimpatikus, hogy a Lumax Pro munkavédelmi áruházában biztosított a lakossági megrendelők számára is a vásárolás, annak ellenére, hogy valószínűleg többségében cégeknek szállítanak.

Nemsokára meg is jött a várva várt csomag, és az öcsém szkepticizmusa teljesen eltűnt. Méretben is, anyagban is, kiváló volt, nem törte a lábát, támasztotta a bokáját, így hát jöhetett a próba szakasza.

Most pedig itt vagyunk hónapokkal később, az öcsémnek pedig van egy király cipője, ami végre bírja a strapát, kényelmes is, és teljesen meg van vele elégedve. Szóval köszi Lumax Pro, szuperek vagytok! Az öcsém pedig remélem terjeszti a munkatársai körében is, hogy a nővére milyen szuper cipővel lepte meg.