Cipő vásárlás a szem alatti ráncok eltüntetése után

A nagynéném imádja a cipőket, de tényleg. Azt hiszem, hogy a cipők iránti szeretetem az talán tőle ered, mert nincs más a családban, aki ilyen nagyon rajongana a lábbelikért. Sajnos én is hajlamos vagyok arra, hogy megveszek egy csodaszép darabot és egy-két alkalommal veszem csak fel, mert túlságosan szép ahhoz, hogy hordjam és elhasználódjon. Ezért is van például egy tavaly vásárolt szandál még azóta is a dobozában. Csak felpróbálva volt. De hát mit csináljak, ha drága volt és sajnálom? De a lényeg: hogyha cipő vásárlásról van szó, akkor mindig a nagynénémmel szoktam menni.

Legutóbbi alkalommal kivételesen én mentem érte, mert az ő autója szervizben volt, de mire odaértem még nem készült el. Amikor bementem, csak azt láttam, hogy áll mozdulatlanul a tükör előtt és csak néz előre. Nem köszönt, semmi. Kicsit meg is ijedtem, hogy mi baja van, de aztán pár perc múlva elmagyarázta a dolgot. Van egy szem alatti ráncok elleni széruma, aminél felvitel után mozdulatlanul kell megvárni, hogy beszívja a bőr. De cserébe azonnal látszik is a hatása, eltünteti az apróbb ráncokat, a szem alatti karikákat, de még az ödémás szemeken is tud segíteni. Annyi az egész, hogy egy nagyon minimális mennyiséget kell felvinni a szem környéki részekre, de nem kenni kell, hanem enyhe, ütögető mozdulatokkal kell bejuttatni a bőrbe., majd várni pár percet és ennyi. Csak figyelni kell arra, hogy ne használjunk például olajos kozmetikumokat.

Hát, gyorsan én is lemostam a sminkem és bekentem vele a szemem, mert keveset aludtam előző éjjel. Közben elmondta, hogy egyébként instanTense Plus a szérum neve és egész Magyarországban csak egyetlen helyen, a kizárólagos forgalmazónál lehet hozzájutni a webshopon keresztül.

Viszont ahogy ő megrendelte, már másnap meg is kapta a kis csomagját, ugyanis ha délután 5 óra előtt történik a megrendelés, akkor következő napon meg is érkezik a szállítmány.

Ugye, ahogy írtam is, én is kipróbáltam a szem alatti ráncaimra a szérumot – jó nem nagyon vannak ráncaim, az igaz -, és azért nagyon gondolkozom rajta, hogy én is megrendeljem-e. Esélyes.