A cipőktől a takarításig – fontos a megfelelő eszközök használata

A takarítás soha nem egyszerű, különösen otthon nem az. Mindig csodálva nézem azokat, akiknek nagy rend és tisztaság van az otthonában, hogy vajon hogy van minderre idejük. Nemrégiben az egyik barátnőmmel cipővásárlási körútra indultunk, és a sikeres bevásárlás után megittunk egy kávét. Ekkor pedig elkezdtünk a takarításról beszélgetni.

A taski takarítógép is szóba jött, bevallom, én nem is hallottam még erről. Ami nem is csoda, hisz ez egy nagy méretű takarítógép, tehát nem otthoni használatra van tervezve, hanem nagyobb helyiségek takarítására. Ezzel valóban élmény lehet a takarítás, mert nagyon nagy teljesítményre képes, nagyon hatékonyan tisztít és könnyen is megszárad a tisztított felület. Megbízhatóan működik, egy valóban intelligens takarítógép.

A taski takarítógép egy nagy méretű gép, amire rá lehet ülni. Nagy szélességben takarít, 85 centiméteres a munkaszélessége, és a víztartálya is igen nagy, kétszáz literes. A tisztítási sebessége is igazán magas, ami azt jelenti, hogy 7,5 km óránként, tehát ez egy valóban kiemelkedő takarítógép. Gyors és hatékony. Ráadásul egy olyan rendszert is szabadalmaztattak, aminek révén biztosítva van, hogy mindig a megfelelő mennyiségű víz és tisztítószer kerüljön a padlóra, így jelentős megtakarításokat is el lehet érni. Ez igazán hasznos, hisz így költségeket és időt is meg lehet takarítani.

De hogy milyen előnyei vannak még ennek a takarítógépnek? Például az, hogy ez a CSD rendszer, amit szabadalmazattak, nagyon pontosan adagol, így víz és tisztítószer is megtakarítható. Mivel vizet is megtakarít, így ritkábban kell feltölteni a víztartályt, ami szintén nagy előny. Ráadásul ez egy összkerékkormányzású berendezés, amivel nagyon könnyen lehet mozogni, a könnyű irányíthatóság pedig szintén nagy előny.

Mint ahogy az is, hogy a felület gyorsan megszárad. Erről már az új, szabadalmaztatott W-alakú szívófej gondoskodik, ami követi a padló alakját. És ez gondoskodik a pontosságról, tehát a szívófej a kanyarokban, és az egyenetlen felületeken is jól boldogul még fordulás közben is. Az apró törmelékeket is képes felszedni ez a szívófej, anélkül, hogy eltömődne a rendszer.

Ráadásul ez egy igen tartós választás is egyben, mert tartós, minőségi alkatrészekből készül, így csökkennek a javítási költségek és nő az üzemidő is. A gyakorlati karbantartást igénylő részeit ráadásul szerszámok nélkül el lehet távolítani.

taski takarítógép

Mindemellett a taski takarítógép egy kényelmes választás is egyben, kicsi a fellépő magassága, magas a háttámlája, az ülése állítható, a gázpedál pedig lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést. ECO-módban is használható, tehát ahol fontos, hogy csend legyen, hogy a gép halkan dolgozzon, arra is van lehetőség.

Aki pedig nem szeretné megvásárolni a taski takarítógépet, inkább a bérlés mellett dönt, a Greenway Kft.-nél jó helyen jár. A cég prémium minőségű takarítógépeket kínál bérlésre. Hogy miért jó ez? Miért jobb bérelni?

Mert így nincsenek nagy beruházási költségek és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok. Így a cégek számára tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik, hogy mennyit is kell költeniük a takarításra.

Ráadásul a full-szerviz konstrukció révén egy igazán komplex szolgáltatást kap az, aki a Greenwaytől bérel takarítógépet. Ez azt is jelenti, hogy a rendszeres megelőző karbantartási feladatokat is elvégzik, és tartalmazza a szervizköltségeket és ha úgy adódik, akkor akár 12 órán belül megkezdik a szervizelést. Az oktatás is ezen szolgáltatások közé tartozik, valamint a kopó alkatrészek cseréjét is korlátlanul végzik.

A Greenway kínálatában számos takarítógép található, érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot.

A taski takarítógép ideális választás akkor, ha valaki egy könnyen kezelhető, profi takarítógépet keres, ami nagyon hatékony és pontos munkát végez.