Van kedvenc cipőmárkád?

Bármilyen cipőről is legyen szó, biztos vagyok benne, hogy sok embernek van kedvence, amit előnyben részesít a többivel szemben. Nem véletlen, hogy sokan kedvelik a világmárkákat, hiszen az esetek többségében minőségi és megbízható cipőt kap a vásárló. Ez igaz lehet az utcai cipőre, illetve a sportcipőkre is. Ha futócipőről van szó, akkor sem szabad akármilyet választani. Hiszen a megfelelő cipővel nem csak a futás lehet könnyebb, de az ízületeinket is megvédhetjük a károsodástól.

Én például ritkán szoktam cipőt vásárolni, mert igyekszek mindig minőségi és hosszú távon is használható cipőket venni, viszont amikor arra kerül a sor, hogy veszek egy új darabot, akkor először mindig tájékozódok az interneten és csak utána vágok bele a vásárlásba. Amikor legutóbb futócipőt vettem, akkor fontos szempont volt számomra a minőség, hogy a futáshoz megfelelő cipő legyen és 5-10 évig tudjam is használni.

Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról is legyen szó, mindig azt tartom szem előtt, hogy hosszútávon is használhassam őket, illetve ha szolgáltatás, akkor többször ugyanazt igénybe tudjam venni. Ehhez elengedhetetlenek a minőségi termékek és minőségi szolgáltatásnyújtás. Ha ez meg van és mellé még megfelelő emberi értékek is párosulnak, akkor megtaláltam a tökéletes választást.

Nagyon sokáig az autómat nem vittem autómosóba, és mást se kértem meg, hogy mossa le. Az autószerelésen kívül mindent igyekeztem magam megcsinálni, mert bizalmatlan voltam az emberekkel és féltettem az autómat. Viszont miután vállalkozó lettem, akkor sokkal több munkám lett és megtanultam úgy beosztani az időmet, hogy minden fontos dologra legyen elegendő időm. Ennek köszönhetően az olyan feladatok, mint a takarítás, a fűnyírás vagy az autómosás már nem fért bele az időmbe. Ekkor döntöttem el, hogy vagy autómosóba fogom vinni az autómat, vagy pedig megkérek valakit, hogy mossa le helyettem. Az interneten utána is néztem, hogy milyen lehetőségeim vannak. Több autómosót is találtam a környékemen, viszont a legjobbnak a Safety Wash bizonyult. A legjobb autótisztító szerintem ez a környéken.

autótisztító

Miből gondolom, hogy kiemelkedők és mások, mint a többiek?

A Safety Wash autótisztító csapata víz nélküli autómosás is vállal, hát ezért nem csak kedveznek az embereknek az autójuk lemosásával, de még környezetbarátok is. Ha számodra is fontos a környezettudatosság és nem szeretnéd te sem feleslegesen pazarolni az ivóvizünket, akkor mindenképp érdemes lehet utánanézni a Safety Wash módszerének. Ugyanis a víz készletünk nem végtelen és nem tart ki örökké, ezért mindenképp figyelnünk kell arra, hogy ahol csak tudunk spórolunk a vízzel is. Például mosogatásnál nem folytatjuk feleslegesen, kézmosásnál figyelünk rá, hogy mennyi vizet használunk és zuhanyzásnál ugyanez. Ha ennyit megteszünk, akkor nem csak a víz számlánk lesz kevesebb, de talán kicsit tettünk azért is, hogy több vizünk maradjon.

A Safety Wash mára már több, mint 1 000 liter vizet megspórolt a víz nélküli autótisztítással. Ez már szerintem egy olyan szám, ami mindenképp elismerendő és látszik belőle, hogy értékkel bír a munkájuk és megtalálták azt a módszert, amivel az ügyfél is elégedett lehet és a környezetünk is. Ha szívesen választanád te is ezt az autót tisztítási technikát, akkor nem kell mást tenned, mint felkeresni őket telefonon és egy meg is tapasztalhatod milyen nagyszerű munkát végeznek. A Safety Wash csapata egyébként lelkiismeretes munkát végez és mindenki azon dolgozik, hogy az autód tisztaságával és végeredményével elégedett legyél. Ez az ügyfélközpontú gondolkodás nekem már az első alkalommal is nagyon szimpatikus volt. Szerintem csak így lehet hatékonyan és megfelelően végezni egy munkát.

Többfajta a tisztítást is vállalnak, ilyen például a flotta tisztítás, az autókozmetika és az autód tisztítás. Céges flotta tisztítást is vállalnak ezért, ha vállalkozásod van és a céges autókat szeretnéd megfelelő kezekre bízni, és emellett még környezetbarát is szeretnél lenni akkor a Safety Wash csapatát mindenképp keresd fel. Szerintem a velük való közös munka mindenképp meg fogja hozni a gyümölcsét. Azért gondolom ezt, mert általában sok céges autó szokott lenni egy cégnél és annak a tisztítása nem kevés vízzel jár. Ezért, ha a vízmentes tisztítást választjátok, akkor az 1 000 liter víznél is többet megspórolhattok. Az ilyenfajta figyelmesség mégis tudatosság mindig kifizetődik. A Safety Wash csapata pedig nagyon megbízható és minőségi munkát végeznek, ezért szerintem a velük való közös munka mindenképp élvezetes lenne.

Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan is dolgoznak ők, akkor az oldalukon található véleményekből ezt gyorsan megtudhatod. Nagyon sok véleményt kaptak már az eddigi ügyfeleiktől, ezért bőven van miből válogatni. A legtöbből az derül ki, hogy gyorsan dolgoznak, profik és kíméletesek az autóval. Ennek köszönhetően nem kell attól félned, hogy kárt tesznek az autóban vagy összekapcsolják. Figyelmes és megbízható kezekbe adod az autódat, ha őket választod.

Én amióta megismertem őket, csak hozzájuk szoktam vinni a kocsimat tisztításra. Habár az elején szkeptikus voltam, ez hamar elillant. Ez annak volt köszönhető, hogy egy megtapasztaltam a profizmusukat és láttam, hogy értenek a munkájukhoz. Mindig figyelnek a tökéletes végeredményre és arra, hogy sokkal jobb állapotban kapod vissza az autódat, mint ahogy nekik odaadtad. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor tartogatnak még egy plusz pozitívumot a szolgáltatásaik.

A Safety Wash helyszínre is kimegy autót tisztítani. Így nem kell neked külön utat megtenned az autó tisztítóhoz, hanem ők mennek az autódhoz. Ennek köszönhetően nem kell félbe hagynod a munkádat vagy feleslegesen várakoznod. Ez idő alatt, amíg ők az autódat tisztítják, te nyugodtan dolgozhatsz tovább vagy ebédelhetsz, vagy egyéb hasznos dolgokkal töltheted az idődet. Ezt a szolgáltatást nagyon szeretik az emberek és ennek köszönhetően nagyon népszerű is. Szerintem ez nem is csoda, hiszen ki akar feleslegesen várakozni és senki sem szereti, ha húzzák az idejét. Az autómosás és tisztítás ideje alatt például nagyon sok munkát el lehet fékezni vagy lehet találkozni egy barátunkkal is. Viszont ez idő alatt egy megbeszélés is lebonyolítható. Te döntöd el, hogy mire használod ezt az időt.

Azonban egy dologban biztos lehetsz: az autód ragyogni fog és teljes mértékben elégedett leszel a végeredménnyel. Honnan tudom ezt pontosan?

A Safety Wash úgy dolgozik, Hogy minden ügyfelünk elégedett legyen. Hiszen nincs is jobb egy visszatérő vásárlónál.

A weboldalukon találsz egy webshopot is, ahol szintén vásárolhatsz víz használata nélküli autótisztító szereket. Ilyen pl. a felni és gumi tisztító és az autótisztító és wax. Amennyiben az otthon és szeretnél vizet spórolni az autó tisztítás során, akkor ezeket a termékeket érdemes lehet megvásárolni.

Válaszd ragyogóan tiszta autót és a környezettudatosságot! Ehhez válaszd a Safety Wash csapatát!