Akár cipőkkel kapcsolatos vállalkozásom is lehetne

Kevés olyan nőt ismerek, aki ne imádná a cipőket. Mondjuk anyukám és a nagynéném abszolút magassarkú pártiak, jómagam inkább a hétköznapokon a kényelmesebb darabokat preferálom. A vőlegényem gyakran megkérdezi, hogy mégis hová fér még ennél is több lábbeli, amikor hazatérek egy-egy új darabbal, de úgy vagyok vele, hogy cipőből sosem elég! Akár azt is lehet mondani kis túlzással, hogy ez az én szenvedélyem, de azért igyekszem a józan ész határain belül maradni, és inkább a mennyiségre, mint a minőségre menni. Már csak azért sem mindegy a dolog, mert a bokámmal sajnos már többször volt probléma, így számomra extra fontos, hogy komfortos és igényes legyen az adott darab, és persze jól tartson. Az évek alatt a cipők igazi szakértőjévé nőttem ki magam. Leginkább az itthon készült darabokat preferálom, mert fontos számomra, hogy a magyar vállalkozásokat támogassam.

Ha pedig valaki cégalapításon töri a fejét, akkor itt egy remek lehetőség arra, hogyan kaphatja meg a kellő szakmai támogatást hozzá. A kft vagy a bt alapítás egyaránt jó választás lehet, de azért érdemes megvizsgálni a kezdetekkor, hogy az adott profilba mi illik bele igazán. A Gross Office székhelyszolgáltatással, valamint irodabérlettel foglalkozó cég, ami több szakértőt – köztük ügyvédeket – tömörít egy helyre, mindezt annak érdekében, hogy a cégalapítást, cégmódosítást, székhelyszolgáltatást igénylő ügyfél mindent megkapjon egy helyen, azaz valóban teljes körű szolgáltatásban részesüljön. Mivel már a bt alapításról és a kft alapításról is sokat lehet olvasni a weboldalon, ezért bátran ajánlom, hogy ne csak a székhelyszolgáltatás árait tekintsék meg, hanem ezek mellett a különböző informatív linkeket is érdemes megismerni. A székhelyszolgáltatás ráadásul nem csak egy puszta címet jelent a cégjegyzékben: sokkal több előnyt foglalhat magába, mint azt elsőre gondolnánk. Akár exkluzív tárgyalót is tudnak nekünk biztosítani, sőt, a postánk kezelését, iktatását is rábízhatjuk a cégre. Ezen felül érdemes még azt is tudni, hogy egy Budapest közelében található településen, Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetni, ezért, ha valaki oda teszi a székhelyét (amit már nagyon sok cég, köztük világhíres multik is megtettek), akkor jelentős összegeket tud megspórolni már pusztán havi, de éves szinten is. Mivel a családban az elmúlt időszakban nálunk is kiemelt téma volt a bt alapítás, ezért nekünk nagy segítséget jelentett, hogy megismerhettük a Gross Office szolgáltatásait. Szívből tudom őket ajánlani olyan esetben is, amikor valaki kifejezetten kezdő a témában, és tényleg jól jönne neki a szakavatott segítség, de akkor is, ha céltudatosan keres egy olyan szolgáltatót, aki az utolsó simításokban működik közre.

Az biztos, hogy akármilyen céget is alapítunk, a szakavatott segítségre szükség lesz, ez pedig garantált, ha a Gross Office-t választjátok. Csupa pozitív tapasztalat után csak azt tudom róluk elmondani, hogy gyors és profi munkát végeznek, ezért erősen ajánlott a megkeresésük! Nálunk végül bebizonyosodott, hogy nem is a bt alapítás a legjobb döntés, így kft lett a dologból – de ehhez a felismeréshez kellett a Gross Office.