Párosan szép az élet, még a masszázs is

A cipők utáni rajongásom csillapíthatatlan, nem mintha szeretném magamat ebben visszafogni, maximum a párom az, aki ennek a mániának kevésbé örül. Mindig kérdezi, hogy ugyan hová teszem azt az újabb darabot, de valahogy még is mindig találok neki helyet.

Mostanában rákaptam a tornacipőkre, és a kreatív énem is kibontakozni látszik. Szereztem be olyan festéket, amit a cipőre lehet kenni, és tartósan ott is marad rajta. Nem vagyok egy Picasso, de azért néhány szép motívumot meg tudok rajzolni. Egy ilyen festegetés alkalmával jutott eszembe, hogy az évfordulónkra milyen jó ajándék lenne egy páros masszázs, ahol mindketten megkapjuk azt a testi és lelki kikapcsolódást, ami az elmúlt hónapban ránk nehezedő hajtás után igazán jól esne.

Barátnőm éppen itt volt nálam és figyelte ahogyan a remekmű készült a kezeim között, így bedobtam neki is az ötletet a páros masszázsról. Mesélte, hogy ők is voltak és a párja a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs weboldalon foglalt maguknak időpontot. Ők már visszatérő vendégekké is váltak, annyira bejött nekik a közös kezelés.

Gyorsan megnéztem én is a linket, ahol megtudtam, hogy egy páros masszázsra nem csak párok mehetnek, így már az is felmerült bennem, hogy egyszer valamikor a barátnőmmel közösen is elmehetnénk egy ilyen programra. Amolyan csajos napot tartanánk.

Párom nagyon örült a meglepetésnek, amikor a szalonba beléptünk, úgy éreztük, hogy egy igazán luxus szalonba érkeztünk, kellemes zenével, finom illatokkal és barátságos fogadtatással. A páros masszázs végeztével úgy érzetük, hogy megszabadultunk minden hétköznapi gondtól, teljesen feltöltődve léptünk ki a szobából. A végén még gyógyteával is megkínáltak minket, amit egyébként a teákat nem kedvelő párom is örömmel fogyasztott el. Szóval külsőleg és belsőleg is minden módon kényeztetve éreztük magunkat. Nagyon jó volt, ahogy a két thai masszőr hölgy szinkronban dolgoztak együtt, így tényleg együtt élhettük meg a teljes masszázst.

Ha egy új szintre emelnétek a kapcsolatotokat, javaslom nektek is, hogy menjetek fel a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalra és mielőbb foglaljatok le egy időpontot páros masszázsra, higgyetek nekem megéri! Ez egy felejthetetlen élmény mindkettőtöknek. Minket nagyon jól kikapcsolt, elfelejtettünk mindent, mintha kiürült volna a fejünk, és még is egymásra hangolódva egy újabb közös élménnyel gazdagodtunk.

Később láttam meg, hogy még kényeztető csomag ajánlattal is szolgálnak, amiben a masszázson kívül prémium pezsgő és gyümölcskosár is helyet kapott, de az én kedvencem a Luxus csomag lesz, amihez csokiszökőkút is jár eperrel és rózsaszirmok is. Majd teszek némi célzást a páromnál, ha értitek, mire gondolok. Említettem, hogy az is átszáguldott a fejemben, hogy a barátnőmmel is tarthatnánk ilyen közös napot, és képzeljétek el, hogy egy 2 órás csomagot is létrehoztak. Izgatottan várom, hogy vajon melyik csomagra csapunk le előbb. Az biztos, hogy így vagy úgy, de hamarosan visszatérünk, nagyon bejött nekünk, tökéletes közös kikapcsolódás, igazi lélek feltöltő program.