Most már tudom, hogy ha klímát vagy hőszivattyút szeretnénk, hová forduljunk

Mi mindenre jó, ha az embernek vannak barátai, nem igaz? Nekem is van egy kedves barátnőm, akivel szinte egyszerre született gyermekünk, így elég sok időt töltünk együtt. A legutóbb például cipőt venni voltunk a gyerekeknek, miközben arról beszélgettünk, hogy milyen jó is, ha nyáron klimatizálva van a lakás. Ő büszkén mesélte, hogy már folyamatban van náluk a dolog, ugyanis találtak egy nagyszerű céget, amelyik kifejezetten ezzel foglalkozik, és végtelenül korrektek. Hogy röviden összefoglaljuk a lényegüket: Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Rögtön mondtam is a barátnőmnek, hogy nekünk is erre lenne szükségünk, és kértem, hogy árulja el, kiket bíztak meg a feladattal. Rögtön mondta is, hogy a klimaglobal.eu a szóban forgó cég, és nekünk is nagyon javasolta, mert állította, hogy ennél jobb ajánlatot és ennyire alapos tájékoztatást sehonnan sem kapott. Gyorsan le is írtam, nehogy elfelejtsem.

Otthon aztán a férjemmel este természetesen alaposan megnéztük magunknak a klimaglobal.eu weboldalát, és igaza lett a barátnőmnek. Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Így foglalható össze, amit ez a vállalkozás képvisel. Mindent részletesen leírnak a klímákról, azaz mit kell tudni a fajtáikról, működésükről, mi kell a beszerelésükhöz, illetve mi a teendő, ha elromlanak. Ha van a szakértelemnek ékes bizonyítéka, akkor ez mindenképpen az. Emellett a hőszivattyúkról is megtudtam csomó mindent. Korábban azt se tudtam, hogy eszik-e vagy isszák ezeket a berendezéseket, most viszont már pontosan tudom és értem, miből is állnak, hogyan működnek. Mivel nekünk lakásunk van, így ezek a háztartási erőművek ki vannak zárva, de a klímának semmi akadálya, és ezek szerint már a megfelelő embereket is megtaláltuk hozzá!

Nem kellett sokat vitázni a férjemmel azon, hogy kitől kérjünk árajánlatot, hiszen már jelentős bizonyítékát kaptuk annak, hogy jó helyre lettünk irányítva, és a barátnőm elégedettsége csak ezt igazolja. Szóval összesítettük, mennyit is tudunk rászánni a dologra, és egy nagy levegő vétele után mi is felvettük a kapcsolatot a klimaglobal.eu-val árajánlatkérés formájában. Nem kellett sokat várnunk a visszajelzésre, hamarosan fel is kerestek minket, és meg is tudtuk beszélni a részleteket. Megnyugodtunk, mert amit erre szántunk, pont elég is volt, nagyon hasonló összeget mondtak ők is. Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Ez lehetne a jelszavuk azok alapján, amit mi tapasztaltunk. ÉS az a szerencse, hogy pont azon a területen élünk, ahol ők is ki tudnak jönni és elvégezni a telepítést, így a plusz köröket is megúsztuk. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ezúttal szerencsénk volt!