Tetőtől a talpunkig csinosnak lenni – két tipp a két végpont között mozogva

Mindig azt hittem, túl vannak magyarázva bizonyos divattippek, és a céljuk biztos csak az, hogy termékeket adjanak el nekünk. Pedig a divat tényleg nem csak az összhangról szól, meg az aktuális trendeknek való megfelelésről. Ma már elismerem, igaz lehet az, hogy a cipőválasztásunknak összhangban kell lennie a testalkatunkkal, mert a cipő nem csak olyan, mint egy ruha. Egész nap a lábunkon állunk, és ha nekünk megfelelő cipőt választunk, a napunk végére sem válunk meggyötörtté.

Ruhából se tudunk egész nap egy számmal szűkebb darabban elevickélni, igaz, de a cipőválasztást ha elszúrjuk, tényleg elfelejthetjük, hogy reggel elindulva még késő délután is jó benyomást keltünk majd a környezetünkben. El fogunk ugyanis fáradni: és ez az a dolog, ami ki fog hatni mindenre, és a kisugárzásunk megváltozik tőle. Olyan cipő kell, ami nem fáraszt el egy fél nap alatt sem, ha járunk benne.

A másik tipp, hogy idősebb korba lépve használjunk olyan arcszérumokat (mint a Florence BIO arcszerei), amiket szakértő kozmetikai társaság állított ugyan össze, és fejlesztett ki, de természetes alapanyagokból készültek. Mindenki az arcunkra néz többnyire, amikor interakcióba lép velünk. És mondjuk, ha tudjuk, hogy a csiganyál krém mire jó, biztosan megváltozhatunk a jó irányba: megfiatalodhatunk a környezetünk számára, jelentősen. Mert pont azon a területen leszünk ragyogók, és üdék, amire mások figyelme összpontosul.

csiganyál krém mire jó

De nem véletlenül írok arról, hogy mindenki maga találja meg mi a jó neki, olvasson mindennek utána. Ugyanakkor ezt a két szempontot javaslom kutatni mindenkinek: szakértő kozmetikai kutatócsapat munkájának eredménye legyen a termék, és a bio alapanyagok legyenek többségében benne. Ezért vallom, hogy a Florence BIO márka a hosszan tartó üdeség, és a meghosszabbított fiatalság titka, mert ők ennek a két szempontnak mind megfelelnek. Nem csak Európa- de világszerte ismert, elismert, és szeretett termékcsalád, mindent kitesznek a hátterükről a kirakatba, mert büszkén vállalhatják, hogy bio-gazdaságokkal állnak kapcsolatban, és eléggé kipróbáltak a termékeik tehát mostanra. Az Amazon Beauty kategóriájának például sokáig volt a legkeresettebb terméke az egyik szérumuk. Talán most is az, ez a dolog folyamatosan változik, nem feltétlenül követem, de róluk tudom, hogy a fent sorolt dolgok miatt a C-Vitamin arcszérumuk igazi világsiker.

Nekem mégis a csiganyál arckrém a favoritom! Akkor kerültem minden ellenőrzött információ birtokába, mikor azt kerestem tehát, hogy a csiganyál krém mire jó pontosan, és hogyan állítják elő. Nem a neten hallottam róluk először: ezt a szűrt csiganyálas szérumot HÁROM ismerősöm is használta már. És a sztori a szokásos: feltűnt nekem, mennyit változott napról napra az arcuk és rá kellett kérdeznem, hogyan csinálják! Mikor megnevezték a csodaszert, annak is utánakerestem hol rendelhető, annak is, hogy kik fejlesztették ki pontosan, és hogy mik ezek a zseniális hatóanyagok benne…

A csiganyálon kívül 100% tisztaságú hialuronsav, ami táplál, regenerál, és kevésbé leszünk ráncosak, mindenféle apró (akár fel sem tűnő) hegeket segít elfedni a hatásával. Egy szóval: fiatalít. Magáról a gyártói weboldalról is rendelhettek belőle!

Ha több mindent rendeltek, 13.000 forint felett ingyenes a kiszállítás, és ha maximális eredményre törekedtek, van mit rendelni tőlük, mert többféle szérumuk is van. Amik egymás hatását erősítik.

Az oldalon leírják ezek használatának optimális sorrendjét, hogy csiganyál krém mire jó, hogy miért érdemes mindenek előtt az arctisztító tejüket használni és egyebek. Mint írtam, náluk elolvashattok mindent arról, hogy mit hogyan állítanak elő, és egyébként pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak! Fiatalodásra fel!