Székhelyszolgáltatás pest megye területén vagy Budapesten

Egyszerű az élet, hogyha az ember megtalálja azokat a szolgáltatókat és szolgáltatásokat, amik a legjobban segítik az útján és a legjobb megoldásokat nyújtják a legkisebb kompromisszumokkal. Olyan ez, mint megtalálni egy igazán jó cipőt, amit aztán újra és újra meg akar venni a boltban az ember, mert annyira könnyed a közös létezés. Nem sok ilyen cipő létezik éppen ezért nagyon nehéz megtalálni, de ha egyszer megkaparintja az ember, akkor igyekszik nem ereszteni, amíg csak ki nem vonják a forgalomból. Szóval cipő ügyileg így vélekedek és valóban erős párhuzamot érzek a legjobb szolgáltatók és szolgáltatások megtalálásával. A székhelyszolgáltatás pest megye területén, vagy akár Budapesten belül pedig pontosan ilyen könnyű együttműködés tárgya lehet, hogyha a megfelelő céget találjuk meg, hogy szolgáltasson nekünk székhelyet.

A szekhelycentrum.hu pontosan egy ilyen szolgáltatással áll az emberek elé, amely azt gondolom, hogy garantáltan hozza az előbb említett könnyedségi szintet. Persze csak azoknak, akik előbb rájuk találnak és egyértelművé válik, hogy a székhelyszolgáltatás, mint opció nekik való.

A székhelyszolgáltatás pest megye területén és Budapesten két helyszínen is elérhető, közel azonos feltételek mellett. Ennek az egésznek tulajdonképpen az a lényege, hogy azok is székhelyhez jussanak, akiknek nincs saját ingatlanjuk erre a célra, vagy teljesen felesleges volna rengeteg pénzt kifizetniük azért, hogy egy budapesti ingatlant béreljenek, amit aztán igazából nem is használnak – csak a címét. Erre találta ki a szekhelycentrum.hu a székhelyszolgáltatásukat, amely pontosan ezt a közönséget célozza meg néhány visszautasíthatatlanul kedvező ajánlattal.

Egyrészt, a székhelyszolgáltatás pest megye területén elérhető egy olyan településen, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Egyértelmű, hogy ez olyan vállalkozásoknak szól, akiknél az IPA őrületesen nagy tétel lehet, ezért érdemes ilyen jellegű szolgáltatásban gondolkodniuk. Mindehhez képest, mármint hogy egyébként ezzel mennyit spórolhat egy vállalkozás – egészen elképesztő, hogy mennyire olcsón adják magát a szolgáltatást, hiszen az IPA mentes csomagnak a 6 havi díja nincs negyvenezer forint nettóban, ami szerintem egy nevetséges összeg egy vállalkozás, pláne sőt egy nagyvállalat életében.

Hasonló a helyzet a kisebbeknél, akiknek mondjuk nem fontos az IPA mentesség, de annál is inkább lényeges, hogy Budapesten legyen olyan tárgyalóterem, amit a szolgáltatás részeként időnként használni lehet. A székhelyszolgáltatás pest megyei lehetőségén túl ugyanis van két budapesti cím is, ahová be lehet jegyeztetni a vállalkozást a székhelyszolgáltatás kapcsán és ezeken a címeken arra is lehetőséget biztosít a szekhelycentrum.hu csapata, hogy gyönyörű tárgyalókat használjon a bérlő, amikor csak szüksége van rá. Mondanom sem kell, hogy hab a tortán, hogy az egyik tárgyaló a Duna parton van, a másik meg a Kodály körönd mellett. Jobb környéket nehéz lenne találni.

Aztán persze vannak további pontjai a szolgáltatási csomagoknak, amik nagyon fontosak, hiszen cégtábla nélkül még büntetés is járna. De erről is gondoskodnak a vállalkozás helyett, mi több, a postákat átveszik és továbbítják, szóval attól sem kell tartani, hogy mondjuk valakinek Békéscsabáról hetente fel kell járnia, mert ide jön a hivatalos postája. A szekhelycentrum.hu erre is gondolt, éppen ezért a postai küldeményeket e-mailben azonnal továbbítja, majd a hó végén egyszerre mindent megküld postai úton is.

Már csak annyit mondanék el, hogy a székhelyszolgáltatás pest megye területén ahogy említettem negyvenezer körül mozog, míg Budapesten kifejezetten harmincezer körül lehet megigényelni ezt a szekhelycentrum.hu-tól 6 hónapra, amihez most egy hónap ajándék is jár. Szóval ha magatokra ismertetek, amikor arról írtam, hogy kinek is lehet ez a lehetőség egy igazán jó döntés, akkor ne késlekedjetek, merjétek felpróbálni ezt a kényelmes cipőt.