Aloe zöld krém és egy cipő tökéletes a lélek ápolására

Azt hiszem, hogy mi nők különösen ügyesek vagyunk abban, hogy sokféle módon tudjuk ápolni a lelki sebeinket. Van, aki a kajálásban találja meg a megoldást, míg mások egészen más utakon járnak. Ez jelentheti a plázát, vagy a jól bevált kis butikot, de akár egy webshopot is, amit még sosem próbáltunk azelőtt. Az én esetemben most ez utóbbiak történtek. Egy elég csúnya incidensem volt a munkahelyemen, nem is mennék bele úgy istenigazából. De a megnyugvást valahol az jelentette, hogy vettem egy új cipőt magamnak és közben meg rendeltem egy aloe zöld krém névre hallgató csodát a herbiovit.hu webshopjából, amiről még csak most hallottam. Egyiket sem bántam meg, sőt!

A cipőért a szokásos plázába mentem. Igazából már évek óta megvan, hogy melyik az a három üzlet, ahol egyáltalán találok olyan cipőt, ami tetszik. Elég sarkos az ízlésem és ha valamibe nem szeretek bele, akkor azon nem rágódok, hogy hátha mégis jó lesz. Nem lesz jó és kész. Aztán ott van a másik nehezítő tényező, hogy nagyon pici lábam van, ezért is meglehetősen kevés helyen találok magamra való csinos lábbeliket. Pedig aztán elhihetitek, hogy már tényleg bejártam Tolnát-Baranyát, hogy más üzleteket is találjak cipő ügyben, de nem jártam sikerrel.

Ellenben itt a jól bevált helyen már a vevőkört is felpezsdítettem, mert azokat a barátaimat is ide csődítettem cipőt venni, akik hasonló problémával küzdenek a lábbeli beszerzés terén – és vagyunk így egy páran. Úgyhogy nem elég, hogy itt szuper cipőket kapok mindig, de már kedvezményem is van, hiszen tényleg sok embert csődítettem az üzletbe, akik aztán nem csak körülnéznek, hanem vásárolnak is. Meg hát én is valahogy így estemben a webshopba, ahol aztán megvettem azt a pár dolgot, aminek azt hiszem, hogy mostantól örökös vásárlója leszek. Ezek közé tartozik az aloe zöld krém , a vadgesztenyés lábkrém, néhány vitamin és még a protein szelet is.

Az aloe zöld krémet, amit a herbiovit.hu webshopjából rendeltem meg, korábban nem ismertem és nem láttam sehol. Igazából csak a rendelés napján ajánlotta félszóban az egyik ismerősöm, vagy ha úgy vesszük, nem is ajánlotta, csak mesélte, hogy ő ott vásárolt én meg bánatomban oda is betévedtem a virtuális térben. Elvégre mégis jobb, mint céltalanul görgetni a közösségi médiát…

Mindig szerettem azokat a termékeket, amik zöldek voltak. Mármint nem a termék színére gondolok itt most, hanem minden másra, ami mögötte van. Az összetevőkre, az elkészítésre és minden másra, amit ez lefedhet. A herbiovit.hu-n pedig csak olyan krémek és szépségápolási, valamint egészségmegőrzést elősegítő termékek kaphatók, amik kimondottan zöldek. Zöldek, mert vegán termékekről van szó, tehát csak növényi összetevőkkel rendelkezik, ahogyan az elkészítése során sem találkozott állatokkal. De zöldek azért is, mert az állati összetevők kerülése mellett a mesterséges, szintetikusan előállított anyagokat sem tartalmaz egy ilyen termék, tehát tényleg teljes egészében zöld.

Na és mindennek a tetejébe az aloe zöld krém még valóban, a színében is ezt a vonalat viszi tovább, hiszen csupa olyan dolog van benne, ami erre természetes módon színezi. Ilyen maga az aloe vera, de a zöld tea is erőteljesen meghatározza a termék árnyalatát. Ez egy olyan csoda krém, ami ezeken a zöld összetevőkön kívül egyébként még számos másik jótékony hatású összetevőt is tartalmaz, amelyek között ott van a körömvirág, mint ismert gyógynövény és persze van még benne E-vitamin is. Igazán ígéretes összetétel.

Ez a 250 ml-es tégely a herbiovit.hu oldaláról 1590 forintért rendelhető meg. Ha összehasonlítjátok a bolti árakkal, akkor szerintem bőven ez a nyerő, hiszen garantáltan természetes összetevőkből áll, mégis olcsóbb, mint a legtöbb szintetikus megfelelője. Azt talán még nem is mondtam, hogy ez egy vegyes krém, ami egyaránt jó az arc, a kezek, de akár az egész test hidratálására és épen tartására. Szeretem ezeket az opciókat, amiket igazából bárhová kenhetek, egyaránt csak jót teszek magammal és a bőrömmel. A hidratálás mellett hialuronsavat is tartalmaz a termék, tehát még ruganyosabb lehet tőle a bőr, ha eleget használja az ember.

Azoknak, akik szeretnének pontosabban képbe kerülni, hogy mit is rejt ez a termék, egy részletes leírás is található a weboldalon a termék alatt. Itt el lehet olvasni, hogy melyik összetevő pontosan mire és hogyan fejti ki a jótékony hatását. A zöld teát illetően például azt lehet megtudni, hogy ebben a csodaszerben sok antioxidáns és poliolefin található, amelyek segítenék a gyors kollagén termelésben. Remekül hidratálják és nyugtatják a bőrt, legyen az arcon, kézen, vagy a test bármely pontján. Éppen ezért nem csak az orcára és homlokra érdemes felvinni, de akár vékonyan a szánkra is kenhetjük, ha kiszáradt, esetlen repedezett az ajkunk a szeles időtől. Ilyen és ehhez hasonló leírások még dögivel vannak ezen az oldalon.

De persze a webshop többi polcán is érdemes lehet körülnézni, hiszen mindenhol vannak olyan kincsek, amik jól jöhetnek az év bármely napján, alkalmán. Így például aki lábkrémre vágyik, mert a sarka nincs valami szandál-kompatibilis állapotban, az még nincs elkésve a megrendeléssel. Szerintem szuper ötlet egy ilyen termékkel is kiegészíteni a kosarat, pláne, hogy megint hirtelen fogunk beleugrani az igazán jó időbe, amikor aztán jól fog esni mezítláb lenni. Nekem legalábbis biztosan, de előtte szorgosan kenegetem a lábamat a vadgesztenyés lábkrémmel, mindenhova máshova pedig jöhet az aloe zöld krém.

Emellett pedig vannak még olyan étrend-kiegészítő termékek is a kínálatban, amik szerintem az elmúlt időszakban mindenki polcán, vagy szekrényében megtalálhatók voltak. Nem gondolok nagy dolgokra, csak mondjuk vitaminokra, vagy olyan erősítőkre, amik segítenek a szervezetnek erősnek maradni ezekben a vírusos időkben is. Aki pedig mondjuk egy kicsit szeretné felpörgetni az edzése hatékonyságát, annak az L-karnitint tudom ajánlani, ami segít abban, hogy igazán jól égjen az a zsír, ha már felkerekedett az ember futni.

Röviden azt hiszem, hogy ennyi volt a nagy aloe zöld krém kalandom, kiegészítve a cipő vásárlással. Azóta persze a könyvjelzők közé került a herbiovit.hu és nektek is azt ajánlom, hogy gondolkozzatok el egy ilyen ajánlaton. Szerintem többet ér az a termék, ami tényleg csak növényi vonalon készült el és nincs benne más, mesterséges összetevő, színezőanyag, vagy adalék. Persze ez csak az én szubjektív véleményem, de mindenkit buzdítok rá, hogy nyisson ebbe a fenntarthatóbb és zöldebb irányba, hiszen ahogy minden más oldalon, talán ezen a területen is ebben van a jövő, vagy sokkal inkább már a jelen is. Úgyhogy az aloe zöld krém és a lábkrém mellett még biztos, hogy a teljes kollekciót lemeózom szépen sorban, úgyhogy számítsatok még folytatásra. Vagy ha ti is kedvet kaptatok a kipróbálásra, akkor írjatok nekem véleményeket itt, vagy a herbiovit.hu oldalán keresztül és megírom azokat is a következő bejegyzésben.