A hobbi határozza meg a divatot

Amikor ztech akkumulátor hajtású elektromos kerékpár kellett, és azt kezdtem keresni megfelelő áron, nem hittem, hogy még az öltözködésemen, és a lábbeli viseletemen is módosít a motorbolt.co.hu, amit erre a dologra találtam. A beszerzésre, és a fenntartásra.

De, azt kell mondjam, a motoros ruhák iszonyatosan menők. Ahogy a motoros csizma is, és ráadásul praktikus, mert én az esős évszakban is ezzel a kerékpárral csapatom azóta. Amit a motorbolt.co.hu-ról szereztem be. Hogy a motoros bőrkabát milyen menő, azt talán nem kell ecsetelnem, eléggé státuszszimbólum önmagában…. Okés, hogy ebből a webshopból többnyire a tényleg motorozók vásárolnak talán (bár pont én vagyok a kiváló ellenpélda), de a divatszerelmeseknek sem utolsó a választék tényleg.

Maradjunk azonban egy kicsit még a lábbeliknél… Esővédő csizma, inkább a praktikumért, de vannak túracsizmák és sportcsizmák is náluk. Továbbá a legkülönfélébb táskák is megtalálhatók a palettájukon, mert ha valaki komolyan veszi a motorozást, akkor nagyon ki kell találni, hogy az ember hogyan szerelkezzen fel, hová pakolja a cuccait úgy, hogy helytakarékos legyen, és bármi, amit hord magával, ne zavarja a motorozásban. Szóval ez egy igazán kemény és profi műfaj, viszont az általam ajánlott webshop, ami a Viczai kft-hez tartozik, segít kimaxolni az egészet. Termonadrág, termopulóver, protektorok – van minden.

Persze, az egész nem csak a ruházkodásról szól, ismét hangsúlyozom. Ahogy mondtam, nekem “Ztech akkumulátor” volt a jelszó, amikor belecsöppentem ebben a világba. Akartam egy jó elektromos “rásegítésű” kiváló bringát és itt aztán otthonra leltem. Ha azóta valamire szükségem van, innen vehető gumi rá, de az egyik ismerősöm pedig quadozik, és még ő is tud beszerezni innen abroncsokat. Szóval óriási világra gondoljatok, ami megnyílik nektek a motorbolt.co.hu webcímen. Alkatrészek, és irdatlan mennyiségű kétkerekű, amik elektromosak ma már. Mert ebben érdemes gondolkodni.

Azonban, nektek nem volt olyan korszakotok, hogy motorozástól is függetlenül, követni szerettétek volna ezt az öltözködési formát, ami az övék? Tényleg, ez egy különleges válfaja a menőségnek, és a macsóságnak, tök más világ, mint a Ztech akkumulátoros kétkerekűeké, de mint mondtam, sok dolog miatt támaszkodhattok rájuk, ha érdekel a felsoroltakból bármi. Elektromos robogó is van, és az sem dob le magáról, ha igazi, karakteres motoros ruhákba öltöztök mellé. Én imádok motoros esőkabátot hordani, még akkor is, amikor gyalog jövök-megyek, és farmert is tőlük vettem a https://motorbolt.co.hu/6456-farmer-nadrag aloldalról. Nézzétek meg, mi van még a kínálatukban, mert ez egy tök korrekt shop.