Konyhai falpanel – Kerma Design – ha egy kis inspiráció kell!

Volt már az az érzésetek, hogy minden tökéletes a megjelenésetekkel kapcsolatban, szuper a ruha, a frizura, a smink, a kiegészítők, de valami mégis elrontja az összképet. Mi lehet az?! Hát a cipő! Egy rossz cipő bármilyen apró dolog a teljes egészhez képest, mégis tönkre tudja tenni az egész végeredményt. Egy gyönyörű konyhabútort ugyanígy tönkre tud tenni az, ha a hátfal nem megfelelően lett hozzá kiválasztva. Konyhai falpanel – Kerma Design – ezt az oldalt érdemes megjegyezni!

A kerma.hu-n gyönyörű konyhai falpaneleket lehet kapni, amelyek garantáltan nem rontják el a jó konyhaválasztást. A konyhabútor kiválasztása sem kis feladat, de a hátfal helyes megválasztása legalább ugyanekkora kihívást jelent. A szerencse azonban annyi, hogy a kerma.hu-n tényleg csak szép megoldások közül lehet válogatni, szóval nagy tévedési lehetőség nincs.

Ezek a vízálló konyhai falburkolatok különböző méretekben kaphatók és akár már 40 ezer forint környékén hozzá lehet jutni egy-egy szép darabhoz. Vannak mintásak, feliratosak, pálmafás, békás, kőhatású, fahatású és még holnapig sorolhatnám. Egy a közös bennük: mindegyik nagyon stílusos és ízléses. Nagyszerű ezekben az elemekben, hogy könnyűek, 2,4 kg/m2 a súlyuk, ezért könnyen és tartósan rögzíthetők a falra. A tűzhely közelébe is jó megoldást nyújt, mivel 120 fokig hőálló. Közben meg nem törik el és vízálló is egyben, amellett, hogy könnyen tisztítható.

A Konyhai falpanel – Kerma Design kínálatról csupa más pozitív dolgot tudnék még elsorolni, de beszéljenek a szavak helyett a képek, inkább nézzétek meg magatok a teljes kínálatot és győződjetek meg róla, hogy valóban milyen klasszul néznek ki ezek a praktikus konyhai megoldások. Pálmafákkal és anélkül.