Ha a cipő nem is, de a másik ajándék bejött!

A lányom imádja a cipőket, talán már túlságosan is.

Emlékszem, mikor megkapta élete legelső fizetését, képes volt az első nap elverni azt új cipőkre! Ez azért már-már beteges, de hát akkor még nagyon fiatal volt, így reméltem, hogy majd tanul ebből a hibájából.

A helyzet azóta már sokkal jobb, de a cipők iránti imádata azért megmaradt. Most volt a születésnapja, és úgy döntöttem, hogy egy szép pár cipővel fogom meglepni, és legalább nem a saját pénzét fogja erre költeni!

Sajnos elrontottam a rendelést, mert véletlen rossz méretet adtam meg. Felment a lábára, de nagyon kényelmetlen volt. Még az a szerencse, hogy kicserélik.

És az is szerencse, hogy nem ez volt az egyetlen ajándék, amit vásároltam neki.

Találtam egy szolgáltatót, akikről azt hallottam, hogy ők végzik a legjobban a fényképelőhívás műveletét. A lányomnak egy csomó digitális fotója van, amit már régóta szeretett volna fizikai formába is hozni, de ez eddig valamiért elmaradt.

A sooters.hu ideális választást jelentett, hogy ezt elvégezzék, mert még az életemben nem fogtam a kezemben olyan minőségi fotókat, melyeket tőlük rendeltem meg!

A színviláguk és kidolgozásuk egyszerűen káprázatos. Nem is értem, hogyan tudták azokat ennyire szépen megcsinálni, de ott nyilván tapasztalt szakemberek dolgoznak a legmodernebb berendezésekkel, így annyira ezen kár is meglepődnöm.

Kezdem az elején!

Felléptem az elektronikus felületükre, ami annyira egyértelműen és átláthatóan lett felépítve, hogy másodpercek alatt meg is találtam azt, amire szükségem volt! Ha létezik profi weboldal, hát akkor az övék biztosan az!

Ezt követően egy online szerkesztőben találtam magam, ahol csak annyit kellett tennem, hogy feltöltöm az előhívásra váró fotókat. Ez az egész rendkívül egyszerűen és gyorsan ment, mert a szerkesztőnek a kezelése igazán felhasználóbarát lett!

Amit meg kell még említenem: minden képen képkorrekciót végeznek el, amiért semmilyen plusz költséget nem számítanak fel. Ez azért nem semmi, tekintve, hogy egyébként sem dolgoznak drágán.

Azért ebből igazán látszik, hogy számukra tényleg az ügyfelek elégedettsége a legelső!

És ha már elégedettség!

A weblapjukon sok véleményt meglehet találni a korábbi vásárlóiktól. Ezek az értékelések szintén megerősítik azt, amit én is mondok: ez a szolgáltató egyszerűen fantasztikus.

És ez nem csak a fényképelőhívás kapcsán igaz! Van itt még egy csomó minden! Készíthetünk itt például hűtőmágnest is, melyekre azokat a képeket helyezik el, melyeket mi szeretnénk!

Vagy ott vannak a mozaikfotók is, melyek egészen különleges hatást képesek kelteni, és gondolkodok is rajta, hogy rendelek majd egy ilyet is! Ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, akkor próbáljátok ki ti is a szolgáltatásukat, mert az egy nagyon jó döntés lesz a részetekről! Éjetek Ti is a fényképelőhívás lehetőségével!