Innen szerzem be a legjobb lábápoló termékeket

Lassan itt a nyár és a jó idő, a bakancsokat és a csizmákat elpakolhatjuk, hiszen átveszik helyüket a saruk, szandálok, papucsok és balerina cipők. Ez egy felől szerintem csodálatos, hiszen végre hangsúlyt kaphatnak a színben a lábbelihez passzoló körömlakkok és a bokaláncok, másfelől azt jelenti, hogy extra figyelmet kell fordítanunk a lábápolásra, elvégre mégis csak közszemlére tesszük őket.

Esetemben a nyár kezdete egyet jelent azzal, hogy felkeresem a kedvenc webáruházamat, a biocity.hu oldalát, ahol nem csak hogy minőségi, de környezetbarát, és káros vegyszerektől mentes termékek várnak. Az üzletben főként reform élelmiszereket, étrend kiegészítőket, illetve öko tisztítószereket és természetes alapanyagú kozmetikumokat lehet kapni, amelyek mind az egészségünkre, mind a környezetünkre nézve kedvezőek. Az áruház ugyan Szegeden van, de a biocity.hu oldalról házhoz rendelhetjük a termékeket, amelyek szállítását a cég maximum 6 napon belül ígéri, de szerencsés esetben akár már 2 nap múlva átvehetjük a csomagunkat.

Az áruház tíz éve üzemel, a termékeire harminc napos garanciát vállal, és amint arról a biocity.hu oldalon található vásárlói vélemények is árulkodnak hozzáállása a vásárlói felé teljesen korrekt. A visszatérő vásárlóknak még a szokásos akciókon felül jutalomrendszerrel működő kedvezménnyel is kedveskednek. Továbbá az oldalon található blogon még hasznos tanácsokat és tippeket is megosztanak, szépségápolás, egészség és környezettudatosság témakörében, illetve különböző, isteni reform ételek receptjét is megtalálhatjuk.

Természetesen nem kérdés, hogy tőlük vásárolom a köröm-, és lábápoló termékeimet, egy repedezettség elleni dióolajos és útifű kivonatos krémet, egy tölgyfakérges és homoktövises frissítő krémet, illetve egy teafaolajos sarokpuhító krémet. A körmeimre pedig egy hidratáló, vérfű kivonattal gazdagított kéz és körömápolót válaszok.